2777
2789

اگ رابطه ی خودتم عاشقانه میدونی هم بهم بگو چه نکات مثبتی میبینی 

ارِنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد.... تو که بامنی همیشه... چه (تری) چه (لن ترانی)....💫❤️

پولدارن.با اصالتن.خوشانسن از همه جهت

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احترام همو نگه می‌دارن، خط قرمزا رو رعایت میکنن،تو سختي و آسونی ها پشت همن هر دو برای این زندگی که پر از مشغله و سختیه تلاش میکنن هردو سیاست دارن چطور با هم و با خانواده همدیگه رفتار کنن 

خودمون خوبیم ازین عاشقانه ها آبکی نیستیم عاقلانه همو دوست داریم گذشت میکنیم برا همدیگه برا ساختن زندگیمون 

ده‌ساله تقریبا ازدواج کردیم اوایل خوب نبودیم زیاد چالش داشتیم الان بهتر همدیگرو درک میکنیم 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

زوجی ک تو جمع بهم احترام میزارن 

کنترل خشم دارن 

وجه اشتراک زیادی دارن 

علاقمندی های مشترک 

و وضع مالی خوب 

بنظرم قطعا خوشبختن 

اما اطراف م ندیدم 

نمیشه از بیرون زندگی کسی قضاوت کرد

این کاربر در تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۲۹ قلبش مرد 💔