2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه حشره حبوبات یا برنج باشه؟

نه حشره برنج خیلی ریزه شبیه مو هست. برنج ما داشت انداختیمش رفت، اومده بودن خونه مخصوص تو حموم که رطوبته 😐

تنها حافظ منافع انگلیس در نینی سایت 😝🇬🇧 
ببین فشارش بده اگه بترکه وخون باشه توش ساسه اگه نه که نیست.همین یکیه تو درز ها بگرد لای تارو پود فرش ...

یعنی ممکنه خون نباشه ولی ساس باشه؟

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

ما خواهرزاده‌ام رفت سربازی وبرگشت باخودش ساس آورده بود لعنتی به حدی سرعت زادوولدشون زیاده که نگو.باب ...

جدی میگی عزیزم ینی نیست بخدا دستام داره میلرزه 

عزیزم مشخصات ظاهری ساس چطوریه؟

نه ساس یه حشره مکنده اس نیش میزنه وخون خواره.امکان نداره خون نداشته باشه

آخه این ک میگن چندماه بدون میزبان زنده ان گفتم شاید خون نداشته باشن یسری هاشون

جدی میگی عزیزم ینی نیست بخدا دستام داره میلرزه  عزیزم مشخصات ظاهری ساس چطوریه؟

نه نیست ساس قهوه آیه تودرزها خودشو قایم میکنه یه بوی بدی داره می‌کشید میترکه خونی میشه دستت.نیش میزنه

❤ 
آخه این ک میگن چندماه بدون میزبان زنده ان گفتم شاید خون نداشته باشن یسری هاشون

نمیدونم والا دیگه اونی که من دیدم این رنگی نبود حالا همه جارو بگرد ضرر نداره پایه مبل درز دیوارو فرش وپشت واینچیزا انشاالله نیست.میخوای هم همینو ببر سم فروشی نشون بده اونا می‌شناسن همه رو

❤