2777
2789
عنوان

بیشتر از سنم شکسته شدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 25 پست
همش دارم آرزوی مرگ میکنم میگم خدایا دیگه انقدر عذاب نده منو 

باورمیکنی چشامم کلا جمع و کوچیک شده ازبس گریه کردم وبی خوابی بچه کوچیک دارم شوهرمم ۱۰ماهه افتاده زندان ب جرم یکی دیگه قربانی شده

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینه زندگی عشق من همینه. نبینم اون چشمات غمگینه. دیوونه واسه من سنگینه

😭😭😭چرا اونا انقد سرحال و خوبن من اینجوری شدم

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

باورمیکنی چشامم کلا جمع و کوچیک شده ازبس گریه کردم وبی خوابی بچه کوچیک دارم شوهرمم ۱۰ماهه افتاده زند ...

بمیرم واست ما این حقمون نبود 😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

دقیقا یعنی انقدر دارم خود خوری میکنم ک چرا من اینطوری شدم

نمیدونم ولی بنظرم داریم باغصه خوردن فقط ب خودمون ضربه میزنیم درواقع کسی ککشم نمیگزه

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
نمیدونم ولی بنظرم داریم باغصه خوردن فقط ب خودمون ضربه میزنیم درواقع کسی ککشم نمیگزه

من خیلی قصه میخورم خیلی حرص میخورم خیلی ب همه چیز فکر میکنم بیش از اندازه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بمیرم واست ما این حقمون نبود 😭

بچه هم داری شوهرت ترک نکرده وضعیت مالیت الان چطوره

من خیلی قصه میخورم خیلی حرص میخورم خیلی ب همه چیز فکر میکنم بیش از اندازه

بهش میگن نشخوارفکری منم درگیرشم ۲۴ساعت توفکرم ب هراتفاق ریزودرشتی فکرمیکنم

بچه هم داری شوهرت ترک نکرده وضعیت مالیت الان چطوره

اره دوتا بچه.چرا شوهرم ترک کرده الان ۶ ساله وضعیت مالیمون خداروشکر الان خوبه ولی خب گذشته همش جلوی چشممه همش دارم حرص میخورم واینکه ادم حسودی هم هستم همش دارم با اطرافیانم حسودی میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره دوتا بچه.چرا شوهرم ترک کرده الان ۶ ساله وضعیت مالیمون خداروشکر الان خوبه ولی خب گذشته همش جلوی چ ...

خداروشکر ک الان اوضاع خوبه فقط ب فکردرمان حسادتت باش چون بیشترازهمه خودت اذیت میشی و داغونت میکنه دلتوبزرگ کن خداسفرتوبزرگ میکنه تمرین کن برای همه خوبی بخوای تا همونطوری خوبی وارد زندگیت بشه

خداروشکر ک الان اوضاع خوبه فقط ب فکردرمان حسادتت باش چون بیشترازهمه خودت اذیت میشی و داغونت میکنه دل ...

باید خیلی روی خودم کار کنم اخه دارم داغون میشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40