همش دارم آرزوی مرگ میکنم میگم خدایا دیگه انقدر عذاب نده منو
باورمیکنی چشامم کلا جمع و کوچیک شده ازبس گریه کردم وبی خوابی بچه کوچیک دارم شوهرمم ۱۰ماهه افتاده زندان ب جرم یکی دیگه قربانی شده
خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا یعنی انقدر دارم خود خوری میکنم ک چرا من اینطوری شدم
نمیدونم ولی بنظرم داریم باغصه خوردن فقط ب خودمون ضربه میزنیم درواقع کسی ککشم نمیگزه
خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
بچه هم داری شوهرت ترک نکرده وضعیت مالیت الان چطوره
اره دوتا بچه.چرا شوهرم ترک کرده الان ۶ ساله وضعیت مالیمون خداروشکر الان خوبه ولی خب گذشته همش جلوی چ ...
خداروشکر ک الان اوضاع خوبه فقط ب فکردرمان حسادتت باش چون بیشترازهمه خودت اذیت میشی و داغونت میکنه دلتوبزرگ کن خداسفرتوبزرگ میکنه تمرین کن برای همه خوبی بخوای تا همونطوری خوبی وارد زندگیت بشه