2777
2789
منم به اینا فکر میکردم قبلا ولی واقعا نمیتونستم😭😭خیلی سخته الان دارم حرفاشونو میشنوم  ب ...

بابات خیلی پروعه پس ادامه میده ...اصلا منکر نشده؟ 

برید بیرون بازم صداشو ضبط کن و تعقیبش کن،شماره اون زنه روهم داری ،کم‌کم شوهرشو پیدا کنید و بهش بگید

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بابات خیلی پروعه پس ادامه میده ...اصلا منکر نشده؟  برید بیرون بازم صداشو ضبط کن و تعقیبش کن،شم ...

هوفف😭😭😭😭

اون زن خونه خراب کنه 

ما چرا مثل اون شیم😭😭😭

ولی واقعا قابل چشم پوشی نیست😭😭😭

دیگه مهم نیست 

مهم اینه مامانم متوجه شد

مامانم دلش پاکه 

جوری ک وقتی ک بهش گفتم میگفتم ن بابا بابات و اینکارا😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوفف😭😭😭😭 اون زن خونه خراب کنه  ما چرا مثل اون شیم😭😭😭 ولی واقعا قابل چشم پوشی نیست😭😭 ...

چی مییگی؟ حالت خوبه؟ شما مث اون شید؟اصن معنی حرفاتو نمیفهمی 

این زنا  هرزه ان باید پوزشون بماله ب خاک،انقد بابات طرفدارشه ک حتی به مادرت تهمت زده میگ توام همینجوری هستی 

گریه فایده ندازه دختر جون بابات خیلی وقیحه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

چی مییگی؟ حالت خوبه؟ شما مث اون شید؟اصن معنی حرفاتو نمیفهمی  این زنا  هرزه ان باید پوزشون ...

😭😭😭 الان خیلی ذهنم بهم ریختس

مامانم تازه اومده میگه ب کسی نگوو😭😭

صپاایی ک ضبط کرده بودم دستم خورد حذف کردم بالام انکار میکنه

کاش میشد صدارو برگردونم😭😭😭😭

سیو نشد😭😭

😭😭😭 الان خیلی ذهنم بهم ریختس مامانم تازه اومده میگه ب کسی نگوو😭😭 صپاایی ک ضبط کرده بودم دستم ...

اگ گوشیت سطل زباله داره میشه برگردوند 

اگ نه برو تعمیرات گوشی بلدن برات بیارنش.منم ک میگم بااین وقاحت بابات ینی کارشو احتمالا ادامه بده و بتونی باز مدرک جمع کنی

نداره 😭 میشه برش گردوند؟ 😭😭😭خدایی

اره بگو مدرک خیلی مهمی دارم حذفیات گوشیمو برگردون