2777
2789

سلام شب خوش 

کسی اخیر برای گرفتگی فاضلاب کسی تماس گرفته ؟

کسی اطلاع داره چقدر هزینه اش میشه ؟ اخه امروز مشکل پیش اومده بود برا خونه پدرمون در اومد 😐زنگ زدیم اومد گفت متری ۲۵۰ میگیره و حدود ۱۲ متر نیازه و میشه ۳ میلیون 😐 خلاصه پشمامون ریخت گفتیم فعلا دست نگه داریم تا فردا شاید به خاطر تعطیلی زیاد گفته حالا کسی تازگی انجام نداده اطلاع داشته باشه؟  

این کاربری واگذار شده است....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدانکن کار آدم به اینا گیر کن کثافتا پولای عجیب غریب میگیرن

واقعا نمیدونم چرا داره برامون میباره شب عیدی 

اصلا نمیفهمم مشکل کائنات باهامون چیه دندونم شکسته این خراب شده ماشین لباسشویی خراب شده قطعه اش نیست کلا دیگه تعمیر نمیشه اصلا ....

وای 

فقط لوله بازکن نریزی یه خانم ریخته بود بخارش نشسته بود رو وسایل استیل همه رو کدر کرده بود

جدی خوب شد گفتی میخواستم یه دو ساعت دیگه بریزم حالا حواسم جمع میکنم، 

واقعا نمیدونم چرا داره برامون میباره شب عیدی  اصلا نمیفهمم مشکل کائنات باهامون چیه دندونم شکست ...

عزیزم شرایط همه سخت شده امیدوارم مشکلاتت حل بشه

اگه گرفتگی از داخل حمومه یه دونه کامل نرم کننده مو بریز نیم ساعت بذار بعد آب داغ بریز باز میشه

جدی خوب شد گفتی میخواستم یه دو ساعت دیگه بریزم حالا حواسم جمع میکنم، 

بله یه خانم ریخته بود عکس وسایل رو گذاشت کدر شده بودن

یه بسته پودر لباسشویی بریز بعدش آب داغ بریز شاید به خاطر چربی باشه 

عزیزم شرایط همه سخت شده امیدوارم مشکلاتت حل بشه اگه گرفتگی از داخل حمومه یه دونه کامل نرم کننده مو ...

مرسی عزیزم نه آشپزخونه است با تراس یکم آب باز میکنیم تو ظرف شویی آب از کف آشپزخونه و چاه بالکن میزنه بالا کف تراس با سالن هم ترازه یکم آب بیاد بالا میره رو فرش و زندگی 

بله یه خانم ریخته بود عکس وسایل رو گذاشت کدر شده بودن یه بسته پودر لباسشویی بریز بعدش آب داغ بریز ش ...

اره منتظرم یکم آب بره پایین تا هم لوله بازکنو با پودر آب داغ بریزم ببینم چی میشه