2777
2789

صبح تاپیک زدم اما تاپیکم ترکید بخاطر عنوانم بود

تاپیک زدم شوهرم دیشب بهم میگفت تو عاشق لاس و لیس زدن با مردایی دوس داری لای مردا باشی

دیشب پسرم تبش بالا بود پایینم نمیومد چندروزه خیلی تب داره دیگه شوهرم از دامادشون ماشین گرفت رفتیم بیمارستان اونجا تریاژ گفت تبش بالاس این نزدیکی یه بیمارستان کودکانه ببرین اونجا بهتره خلاصه رفتیم. دیدیم صفش ازکجاتا کجا شوهرمم حوصلش نمیکشه گفت برگردیم بریم همونجا ویزیت شه. زدیم بیرون یه مردِ با بچش که اونام تو همون بیمارستات قبلیه بودن گفتن چرا برگشتین شوهرم گفت خیلی شلوغه منم گفتم اره اگه بخوایم وایسیم تا ۵صبح طول میکشه. یهو خون جلو چشای شوهرمکپو گرفت اومدیم تو ماشین هی گفت بی حیای خراب. خاک برسرت کنن تو ذاتت خرابه. خانوادگی خرابین خواهرات همه خرابن. یذره حیا نداری خدا میدونه روزا بچه رو میبری بیرون با چندتا مرد لاس میزنی منم دیگه ولت کردم خودم با صدتا زن میپرم اما دیگه بتو نگام نمیکنم. گفتم این حرفا چیه خجالت بکس مگه من به مردِ چی گفتم چرا انقد فکرت خرابه تو مریضی. اصلا مهلت نمیداد حرف بزنم منم بخاطر بچم که ترسیده بود گفتم خودتو فکرتو واگذار کردم فقط بخدا

بخدا از دیشبه حالم خوب نیس وقتی شوهر خودِ آدم به آدم اینجوری😔

بخدا ت  این ۸سال هیچی ازم ندیده یعنی خودم تاحالا هیچ کاری نکردم که بخواد شک کنه

بعد ازدواجم هی میگفت خدا میدونه مجرد بودی با همکارای مردت چه گوهایی خوردی کجاها رفتی درصورتی که بخدا کار میکردم فقط کمک خرج خانوادم و درسم باشم😔

خدایا خودت شاهدی😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تسلیت میگم شوهر شما یک حرام لقمه به تمام معناست.

مردی که قبح توهین و افترا به شریک زندگیش رو بشکنه نه برکت سمتش میاد نه رحمت خدا.

به قول سعدی: ذات بد نیکو نگردد،چون که بنیادش بَد است.