2777
2789
عنوان

دعوای پدر و مادر چیکار کنم واقعا

252 بازدید | 10 پست

خانوما من یه پدر و مادری دارم که از سی روز ماه بیس روزش قهرن از اونجایی که یادم میاد بخدا یا دعوا بوده یا قهر 

پدرم که نگم نزدیک یه هفته بیشتر خواهرم مریضه مدرسه نرفته یبار نگفته بچه پاشو ببرمت دکتر 

اونوقت مادربزرگم تا یدونه زنگ میزنه که مثلا حتی تخم مرغم تموم شده پامیشه میکوبه میره روستا بگیره ببره 

صب با صدای دعواشون بیدار شدم خیلی ناراحت شدم که پدرم به مادرم گفت بچه هات بمیرن خب مگه ما بچه های اون نیستیم 

تروخدا یه زیارت عاشورایی یاسینی چیزی بخونید یه خواستگار خوب برام پیدا بشه پدرم حتی نذاشت من برم دانشگاه💔

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای عزیزم چرا نذاشت بری

نذاشت دیگه خواستم برم سرکار اونم نذاشت خسته شدم

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی
عزیزم  اگر با یه فرد دیگ کنار میای ازدواج کن  وگرنه از چاله افتادی تو چاه  اینجا س ...

منتظر یه آدم مناسبم💔

پس تنها راه نجات یه شوهر خوبه وگرنه این پدر پیرت می کنه

توروخدا برام دعا کن 

انشالله که یه آدمی باشه هم دوست داشتنتون متقابل باشه و درکت کنه و درکنار هم آرامش داشته باشین

مرسی برام دعا کن لطفا