2777
2789
عنوان

خواستگار دارم به دوس پسرم گفتم + واکنش+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 2701 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این تورو میخواد وقتی حوصلش سر رفت باهات چت کنه

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...

چرا مستقیم ازش نمیپرسی خودتو راحت کنی؟ بگو ما الان با همین قصدمون چیه ؟ بگو قصدت ازدواج نیس؟ اگ نیس نمون بخدا هی وابسته تر میشی بدتر

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

واقعا منم چندشم شد لحجه کجاس

نمیدونم ولی انگار داره با رفیقش ک پسره حرف میزنه هی دا دا میکنه عههه اصنم بگیر نیست پسره 

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂

من پسرم بار ها گفتم کسیو انتخاب کنید ک دستش تو جیبش باشه مستقل باشه خدمت رفته باشه

وقتی حرف از خاستگار میزنی و بی تفاوته یعنی چی ؟

همه ی اینایی ک شما میگینم داره 

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂

من خودم برادر تو این سن دارم می دونم اصلا به هیچ جاشون نیست. یه بار تو گوشیش دیدم که با یه دختری داره حرف میزنه به شوخی بهش گفتم عروس خانوم آیندمون کیه؟ بعد خودش خندید گفت نه بابا اگه قراره به هر کی پیام میدم باهاش ازدواج کنم که تا الان ۴،۵ تا زن داشتم! کی می خواد با اینا ازدواج کنه بابا مگه مغز خر خوردم؟

یعنی خدایی حیف که تو مهمونی بودیم دیگه واقعا نتونستم چیزی بگم. ولی واقعا اینجور چیزا آخر و عاقبت نداره دخترا معمولا احساساتین پسرا هم از این استفاده می کنن و به بازیشون میگیرن. البته حداقل بیشتر پسرا که اینطورین شاید یکیشون واقعا آدم در اومد! من که تا حالا ندیدم.

اگ از من بپرسی میگم برا سرگرمی هستی براش ادم اگ‌ کسی بخواد در مورد اینده میحرفه ....

اها ممنونم