2777
2789
عنوان

روز تولدتون چه حسی دارید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 26 پست
الان که خیلی زوده از این حساکنی چشم رو چشم بذاری دهه بیست مثل اب خوردن میگذره خیلی سریع تر از دهه قب ...

وای ترسوندیم 🥲💔دلم نمی‌خواد از ۲۰ سالگی رد بشم

می‌خوام بعد از ۲۰ سالگی دوباره بدنیا بیام از اول شروع کنم 🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا زمان وجود نداره و باور زمان فقط برای ذهنِ ما هست...وجود اصلی ما همیشگی و ابدیه که وَرای زمان هس ...

بله ولی سن جسمانی ما محدوده و زمان برای این جسم دنیایی هست معناش وگرنه دقیقا روح ما جاودانه است و زمان براش معنا نداره

بخاطر همین بالا رفتن سن؟🥲

نه نمیدونم بخاطر چی

اصلا با خیلی از آدمای اطرافمم وقتی بحث سر این مورد میشد میگفتن روز تولدشون یه جوریه که انگاری دلگیرن🥲

حالا جالب اینجاست من روز بعد از تولدم خوشحاالم همیشه چون خیالم راحته تولدم گذشت دیگه

من حس خوبی هیچ سالی نداشتم چون هیچ کس جز مامانم برا تولدم بهم تبریک و کادو نداده حتی شوهر خنگم🙃

اخی عزیزم

منم همینطورم غصه نخور

فقط خانوادم تبریک میگن

و اصلا از این بابت ناراحت نیستم

در واقع اصلا برام مهم نیست

همین که یک خانواده ای دارم که پیششون باشم و باهاشون بگذرونم کافیه

شما هم طرز فکرتو‌ عوض کن اینقدر غصه نمی‌خوری ♥️