2777
2789
عنوان

خانم هااااااا لطفااااا بیایییننن

377 بازدید | 38 پست

دختر خواهرم چند ماهه داره میگه من پسرم و ماهم جدیش نگرفتیم بعد چند وقت بهونه کرد که من می خواهم موهامو پسرونه بزنم اون کارم کردیم و بعدش شروع کرد به فحش رکیک دادن الان هم هر کاری می کنه میگه من پسرم بعد هم میگه می خواهم برم فوتبالیست شم...هر وقت هم بهش میگیم دختری می زنه زیر گریه...به نظرتون باهاش چی کار کنیم....

یه دهه شصتی جذاب!..  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان ببرش پیش مشاور نزار بدتر شه

حتی تو مدرسه عاشق یه دختر شده که تقریبا لنگه خودشه بهش میگیم نمیگه از طریق دوست های دیگش متوجه شدیم

یه دهه شصتی جذاب!..  

اقا تورو ب جدتون ب بچهاتون محبت کنین.دخترا مدرسه ما همه ع دم ل.ز شدن اونروز مشنیدم یکیشون میگف هیچکس ...

تو همه مدرسه ها همینه چرا ما این طوری نیستیم

یه دهه شصتی جذاب!..  

میدونی اینا همو دسمالی میکنن> مدرسشو عوض کن ببر مشاور

چند باری خواستیم عوض کنیم ولی دولتی ها که اصلا قبول نمی کردم غیر انتفاعی ها هم می گفتن وسط ساله و نمیشه.....

یه دهه شصتی جذاب!..