2777
2789
عنوان

اولتیماتوم به همسر و فرزند

384 بازدید | 29 پست

شوهرم مثل ماشین دودی سیگار میکشه. همه خونه بوی دود میده و دائم فرش و روتختی رو میسوزونه. پسر پونزده ساله نه درس میخونه نه یه بشقاب جابجا میکنه. ولش کنی میگه بیا کو...ن منم بشور. خودم شاغلم هر موقع میام خونه یا قابلمه سوخته یا کتری. دائم وسیله میخرم دائم خرابش میکنن. از بوی خونمون حالم به هم میخوره. امشب بهشون گفتم تا بعد عید فرصت میدم خودشونو درست کنن. وگرنه میرم برای خودم جدا خونه میگیرم. واقعا خسته شدم

خدا رو شکر همه چی عالیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق دارید 

برام دعا کنید حال دلم خوب نیست    یه مدت نیستم  با خبرهای خوب برمیگردم منتظر تاپیک دستاوردای امسالم باشید❤️ دختر متفاوتیم چون زندگیم براساسی چیدم و خواهم چید که حسرتی نداشته باشم سعی میکنم تصمیمات درستی بگیرم و انتخابام عقلانی باشه من جونمم میدم تا خانواده ازم راضی باشن چون بهترین حامیم بودن و لطفشون ازم دریغ نکردن  من عقیده دارم زن ها باید خیلی قوی باشن به اندامشون برسن درآمد داشته باشن و از لحاظ عاطفی وابسته نباشن درتلاشم از این جهت به خودم و همنوعم کمک کنم حالا روشن شد چرا متفاوتم😂😉

آفرین👏👏

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

خوب کردی

شوهرت درست رفتار نمیکنه که پسرتم اینجوری بی خیال و شلخته شده

بگو همسر و مادرم، کلفت نوکر شما دوتا نیستم که

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

باورتون نمیشه با کفش گلی میان داخل خونه. انگار طویله هست. احساس میکنم ادم لی کفایتی بودم که نتونستم پسرم ذو تربیت کنم یا همسرم رو قانع کنم که سیگار کشیدنش چقدر ازارم میده. فقط میخوام برم.

خدا رو شکر همه چی عالیه