2777
2789
عنوان

مهمونامون نمیرن🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 8999 بازدید | 207 پست
وااای خدا ...من چقدر با کامنتا خندیدم 😂😂بعد از مدتها یه تاپیک باحال دیدم 😂😂😂

الان به بدبختی من خندیدیی؟😭😭🤣🤣🤣

کلیه هامو دارم از دست میدمم🤣🤣🤣

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!

مردم از خنده با کامنتا😂😂😂

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش بگذره🤣🤣🤣🤣

مشخصه از قیافه م داره حوش میگذره خیلییی😭🤣

تخت جمشید قشنگی هست در چشمان تو                            من تو را دارم دگر شیراز میخواهم چکار؟!
میترسی بشناسمت خخ

ارره دیگه فدات شم اینجا کلی تو تایپک ها ور ور میکنم حالا فک کن تو جاریم باشی چه بلوایی میشه،حالا فقط تو بگو اهل کجایی ببینم نزدیکیم

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

مردم از خنده با کامنتا😂😂😂

من در شُرُف گریه ام شما بخندین😭🤣

ارره دیگه فدات شم اینجا کلی تو تایپک ها ور ور میکنم حالا فک کن تو جاریم باشی چه بلوایی میشه

😂😂😂😂😂😂

دوش از جاش در میاد تنها مشکل اینه حموم نزدیک اتاق من نیست🤭

وای کی فکرشو میکرد آرزوت بشه یه توالت شفاف سفید با شلنگ دراز که آب سرد ازش میاد تازه اگه سردت باشه میتونی آب روگرم کنی خودتو تخلیه کنی بعدش بگی آخیش😍

شاید که این دنیا ، جهنم دنیای دیگریست...
تحمل کن من شب تا صبحم شده تحمل کردم به سختی 😂

آخه باشگاه بودم قبلش خیلی آب خوردم خیلییی🤣💔

من در شُرُف گریه ام شما بخندین😭🤣

درر شرف گریه یا جیش

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷