2777
2789

پس چی شد «اوتیسم ژنتبکیه و درمان نداره»؟!

تو همین مقاله (که مال پاییز همین امساله) میگه ۶۷ درصد دختربچه هایی که اوتیسم دارند بین ۵ تا ۷ سالگی، کاملا بهبود پیدا میکنند.

و میگه اگر این مرز ۷ سال رو ببریم بالاتر بیشتر هم میشه (روشون نمیشه بگن صد در صد)

الحمد لله مبارزه و روشنگریهای امثال ما، داره اثر میکنه.

اولش میگفتن کلا درمان نمیشه

بعد گفتند اونایی که درمان شده اند، اوتیسم نبوده اند و دیجیتال بی بی بودند

بعد که دیدن یه سری بچه هایی که دیجیتال بی بی هم نبودند درمان شدند، باز یه اسم دیگه گذاشتن، گفتن اوتیسم نیست و ایموشنال نگلکت (یعنی کمبود محبت) بودند

الان دیگه رسما دارن اعتراف میکنن درصد قابل توجهی از کودکان اوتیستیک، کاملا بهبود پیدا میکنند

و با همین دست فرمون بریم، ان شاء الله تا چند سال دیگه، اثری از کابوس اوتیسم وجود نخواهد داشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلاصه‌ش بیماری اتیسم قابل درمانه.

اون فهمیدم ولی متوجه نشدم ربطش به روشنگری های ایشون چیه؟@

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
یعنی چی متوجه نشدم 

مقاله ای در همین پاییز امسال چاپ شده، که میگه ۳۷ درصد کودکان اوتیستیک بین ۵ تا ۷ سالگی، کاملا بهبود پیدا میکنند.

در واقع اعتراف کرده! و قطعا درصد واقعی بیش از این هست. و قطعا اگر آزار و اذیت درمانگری و آثار سوء قرصهای هورمونی و شیمیایی که متخصصان میبندند له این بوه ها نبود، تا الان دیگه اوتیسم هم نبود.

شصت سال با یه دروغ کثیف، مردم رو واپیدند و الان که داره دروغشون لو میره، کم کم اعتراف ها شروع میشه

و طبق معمول کسی هم مسولیت اینهمه خسارت و بار عاطفی و رنج روحی و جسمی که به این بچه ها وارد آمده را قبول نخواهد کرد، فقط سری تکان می دهند و میگویند علم همین است، آزمون و خطا!

مقاله ای در همین پاییز امسال چاپ شده، که میگه ۳۷ درصد کودکان اوتیستیک بین ۵ تا ۷ سالگی، کاملا بهبود ...

تاپیک قبلی تون رو خوندم و تا حدودی موافقم،اما تو فامیل ما دوتا بچه اوتیستیک هستن که مادراشون شاغل نیستن و مثل مادرای دیگه برای بچه شون وقت گذاشتن، پس ربطی به مادر شاغل نداره ..

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
سرطان درمان نمیکنن اینو می‌خوان درمان کنند 

درمان نکرده اند، خودبخود خوب شده اندهمونی که خیلی ها از اول میگفتند، اوتیسم منشأ روحی روانی داره نه جسمی و ژنتیکی. و اگر فشارهای روحی بر بچه کم بشه بچه خودش خوب میشه.

وگرنه کیه که ندونه این سیستم فاسد پزشکی، درد میاره، مرض میسازه که دارو و درمان بفروشه و یود کنهاینم اعتراف کردند، چون دیگه مجبور شدند

تاپیک قبلی تون رو خوندم و تا حدودی موافقم،اما تو فامیل ما دوتا بچه اوتیستیک هستن که مادراشون شاغل نی ...

ممکنه، اما هر چی هست، در روح و روان کودک داره اتفاق میفته، ربطی به جسم و ژن نداره، دروغی که شصت سال کردند تو مغزمون

ممکنه، اما هر چی هست، در روح و روان کودک داره اتفاق میفته، ربطی به جسم و ژن نداره، دروغی که شصت سال ...

منم مخالف این سبک زندگی مدرن ماشین وار هستم، هیچ چیزی جای تربیت کودک تو دامان خانواده رو نمیگیره 

اون فهمیدم ولی متوجه نشدم ربطش به روشنگری های ایشون چیه؟@

یعنی خانواده هایی که توسط متخصصان به بچه شان برچسب اوتیسم خورده به عنوان یک نقص ژنتیکی مادام العمر، بیشترشان متاسفانه مرعوب تبلیغات میشن و تسلیم میشن و بهشون میگن در مرحله ی پذیرش هستن (یعنی دیگه رام شدند)

اما بعضی ها هم تسلیم نمیشن (بهشون میگن در مرحله ی انکار هستند و حاضر نیستند حقیقت تلخ را قبول کنند!)، اما اینها با ایمان به اینکه مشکل فرزندشان روحی هست و نه جسمی و قابل درمان هست، سعی کردند مشکلاتی که احیانا برای کودک پیش آمده و او را ترسانده یا رنجانده، برطرف کنند و کودک خوب شده.

بعد همینها شروع کرده اند به روشنگری علیه مافیای دارو و سلامت و درمان، که چرا برای کسب پول از خانواده ها، به کودکانمان برچسب نقص ژنتیکی دائم العمر زدید... و سایر خانواده ها را هم آگاه میکنند که فریب متخصص نماها را نخورند و بیهوده خود و کودکشان را آزار ندهند

تا این به اصطلاح محققین (و فی الواقع سفارش بگیرهای  مقاله چاپ کن) بالاخره مجبور شدند اعتراف کنند درصد قابل توجهی از کودکان اوتیستیک تا سن دبستان نرسیده درمان میشوند و درصد بیشتری تا سنین بالاتر (حالا دیگه فعلا روشون نمیشه بگن صد در صد کودکان اوتیستیک در صورت رفع مشکلات روحی روانی، کاملا خوب میشن)

اما دیر میست که به اونم اعتراف خواهند کرد 

یعنی خانواده هایی که توسط متخصصان به بچه شان برچسب اوتیسم خورده به عنوان یک نقص ژنتیکی مادام العمر، ...

👍👏