2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه لطفا بیاین

51 بازدید | 14 پست

پسر من ۲۹ روزشه، شبا اصلا نمیخوابه،شاید ده بار بیشتر میخوابونمش با پتو،با دور دور با ماشین ،با بغل کردن و… میخوابه بعد میذارمش سر جاش بعد دو دیقه بیدار میشه، روز هم خوابش خیلی کمه ،کلافه شدم دیگه از بی خوابیش،چکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه این مشکل اکثر نوزاداست شیرت خوبه مشکل دل درد نداره

کولیک داره بهش قطره میدم ولی الان خوبه دلش،قشنگ مشخصه هیچ جاش درد نمیکنه ،سیر هم هست ،جاشم تمیزه ولی نمیخوابه

کولیک داره بهش قطره میدم ولی الان خوبه دلش،قشنگ مشخصه هیچ جاش درد نمیکنه ،سیر هم هست ،جاشم تمیزه ولی ...

ای جونم 

از خیلی مادرا میشنوم اینو بچه های منم تا دو ماهکی اینجوری بودن. تازه پسرم اگر پنج دقیقه میخوابید تا چند ساعت بیدار میموند

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

عزیزم پسرتون کولیک داره از همین الان با راه بردن بد عادتش نکنین با صدای سشوار ببینید ساکت نمیشه

بهش قطره میدم ،دلش درد نمیکنه،قبل قطره ها پیچ نیاورد قرمز می‌شد ، با هیچ صدایی آروم نمیشه ،فقط با ماشین میخوابه 

بهش قطره میدم ،دلش درد نمیکنه،قبل قطره ها پیچ نیاورد قرمز می‌شد ، با هیچ صدایی آروم نمیشه ،فقط با ما ...

اخه پسر منم همینجور بود هر جا دکتر بردیم گفت کولیکه شیرتون کافیه گرسنه  نمیمونه

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

من شیرخشک هم بهش میدم شبا ولی دریغ از خواب

بیشتر بچه ها همینن من که سر پسرم پدرم دراومد یه شب خواب راحت نداشتیم تایه سال ونیم وضعم همین بود ان شالله که بچه شما از این مدلاش نباشه اخه مادرم میگه بچه هایی که کولیک دارن یا تو دو ماهگی یا چهار یا هشت یا یک سالگی خوب میشن ولی دخترم تا چهار ماه اینجوری بود خدا بهتون صبر بده☺️

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴