2777
2789

یا درصد بگید 

یا هزینه های یک ماه خودتون رو بگید

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از حقوقم ۵ پس انداز میکنم ۷ هم خرج میکنم برا خودم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من اصلا درآمد ندارم جیره خور شوهرم

خدا حفظشون کنه براتون

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

درآمد ندارم ابسته به جیب پدر  هزینه بین ۷تا ۱۰ متغیره

برای چه چیزایی و چقدر هزینه میکنید ۷ میلیون رو

تمام در آمدم رو پس انداز میکنم 

شوهرم قبل ازدواج مون هم گفتن که دوست ندارن من توی زندگی پول خرج کنم و علی رغم این گفتن که باید قبول کنم تمام مخارج من رو هم همسرم تقبل کنند و من از پولم توی زندگی یا واسه خودم خرج نکنم  

الان هم همینطوره 

پس انداز منم باشه واسه آینده بچه هام 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
از حقوقم ۵ پس انداز میکنم ۷ هم خرج میکنم برا خودم

پس بیشتر از ۵۰ درصدشو خرج میکنید 👌🏻

پس بیشتر از ۵۰ درصدشو خرج میکنید 👌🏻

بله

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من شاغل نیستم 

هزینه هم متغیره یه ماه ممکنه ۴؛۵تومن بشه؛یه ماه بخاطر هزینه های پزشکی بالای ۱۰؛۱۵ و یه ماه مثل این ماه هم بخاطر هزینه دندونپزشکی نزدیک ۱۰۰

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

تمام در آمدم رو پس انداز میکنم  شوهرم قبل ازدواج مون هم گفتن که دوست ندارن من توی زندگی پول خر ...

چه عالی 🥰

برای چه چیزایی و چقدر هزینه میکنید ۷ میلیون رو

۲تومن پانسیون

۲تومن میانگین کتاب 

۱تومن لباس

۱ونیم خوراکی برای تایم مطالعه

هزینه شارژ و اسنپ رفت و آمد به پانسیون و نت برای فیلم درسی هم بین ۱تا۲

هراز گاهی بیرون میرم در حد کافه ۵۰۰

پول ازمون و مدرسه وسرویس و کلاس کنکور هم هست اونارو دقیق نمیدونم