2777
2789

والامن هم تجربه مطلقه بودن داشتم هم بیوه شدن هرکیم روم میاوردناراحت نمی‌شدم خوب معلومه ک بای دخترمجردزمین تاآسمون تفاوتم بودتوهین ک نیس طبیعیه خیلی سخت گرفتن

Dunyada olumden baskasi yalan

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطلقه کسی است که طلاق گرفته و از لحاظ معنایی مشکل و قبحی نداره اما به خاطر دید منفی جامعه بعضی از به کار بردنش  پرهیز می‌کنند در صورتی رله حل  مشکل تغییر نگاه افراده نه تغییر عنوان. چیزی شبیه حکایت معلولیت که یه عده جای اصلاح دید به جامعه معلولین به شکل ترحم‌آمیزی از به کار بردن لفظ معلول پرهیز می‌کنند!

مادرشوهر منم عروس اورده قبلا ازدواج کرده ۹ سال زندگی کرده بعد از همه قایم میکنن و نمیگن رو این کلمه هام حساسن،خب اگ بده چرا گرفتید اگه خوبه چرا نمیگید،ازدواج کرده گناه ک نکرده

والامن هم تجربه مطلقه بودن داشتم هم بیوه شدن هرکیم روم میاوردناراحت نمی‌شدم خوب معلومه ک بای دخترمجر ...

منم مثل شما، هر دوش رو تجربه کردم ولی قبول کنید حس اون کلمات خیلی منفیه، وقتی بیوه شدم! همش ۲۵ سالم بود و تمام خواستگارام مجرد بودن و حس نمیکردم متفاوتم! 

همه جای دنیا میخوان صدا بزنن فرق هست بین کسی که تجربه ازدواج داره و کسی که نداره؛ اینجا یه عده فاز روشنفکری میگیرن.

متوجه نیستن این ربطی به باکره بودن نبودن نداره اتفاقا دلیل گفتنش همون تجربه ازدواج.

به هر حال هر کسی تو یه وضعیت مشخص دیگه یا مجرد یا متاهل یا طلاق گرفته.