2777
2789
عنوان

سه سال انتظار برای بچه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 27 پست
همین الان با بغض دارم مینویسم بعد دو سال اقدام بی بی چک منفی تمام غم هامو زنده کرد...

این ماه با تمام علایم بارداری و تاخیر بی سابقه پریود شدم 

خیلی جلو شوهرم ضایع شدم

نمیدونم چرا ناباروری اینقدر زیاد شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ماه با تمام علایم بارداری و تاخیر بی سابقه پریود شدم  خیلی جلو شوهرم ضایع شدم نمیدونم چرا ...

منم همه علائم رو دارم اما بی بی چک منفی بود....دلم گرفته از همه

خدایا شکرت مادر شدم🙏انشالله قسمت همه منتظران💜
خیلی سخته  میفهممت  همش به اونایی ک راحت باردار میشن  میگم خوش به حالتون.

اره چی بگم از حکمت خدا موندم کسی ک نمیخواد بهش بچه میده اما من ک هروزززز التماسش میکنم خبری نیست که نیست

اره دقیقا  فک میکنن خیالمون راحت شده  منکه دلم برای یچه دوم پر میزنه

من هر شب با فکرش میخوابم همه ی همه اطرافم تند تند باردار میشن به چه راحتی

عروسمون دوتا خواهرام ازونورم خواهرشوهرم و جاریم...

پسرم همش میگه بیا یه نینی بیاریم طفلک تنهاست دلم میسوزه.محرم همین امسال بارداری خارج از رحم داشتم تو بیمارستان آمپول زدن که دفع بشه چه آمپولی بود تا ۴۰ روز کل بدنم درد میکرد

بعدم گفتند۶ ماه باید جلوگیری کنی تا اثر آمپول از بدنت بره بیرون....

خیلی درد بدیه 

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

خواهرا خداروشکر کنید ک یه بچه دارید الهی ک خدا بعدی هارو هم میده به وقتش...منم با کلی ذوق روز موعد بی بی زدم منفی بود دلم میخواست بمیرم...کاش حداقل یه بچه داشتم 😔پری هم نشدم ۴ روزه بدتر غصم شده ک چه مشکلی دارم

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
خواهرا خداروشکر کنید ک یه بچه دارید الهی ک خدا بعدی هارو هم میده به وقتش...منم با کلی ذوق روز موعد ب ...

مثل همیم بیا بغلم🫂💔💔

مثل همیم بیا بغلم🫂💔💔

😭غصه نخور عزیز خدابزرگه...تو پری شدی؟

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹