الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره دقیقا فک میکنن خیالمون راحت شده منکه دلم برای یچه دوم پر میزنه
من هر شب با فکرش میخوابم همه ی همه اطرافم تند تند باردار میشن به چه راحتی
عروسمون دوتا خواهرام ازونورم خواهرشوهرم و جاریم...
پسرم همش میگه بیا یه نینی بیاریم طفلک تنهاست دلم میسوزه.محرم همین امسال بارداری خارج از رحم داشتم تو بیمارستان آمپول زدن که دفع بشه چه آمپولی بود تا ۴۰ روز کل بدنم درد میکرد
بعدم گفتند۶ ماه باید جلوگیری کنی تا اثر آمپول از بدنت بره بیرون....
خیلی درد بدیه
خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
خواهرا خداروشکر کنید ک یه بچه دارید الهی ک خدا بعدی هارو هم میده به وقتش...منم با کلی ذوق روز موعد بی بی زدم منفی بود دلم میخواست بمیرم...کاش حداقل یه بچه داشتم 😔پری هم نشدم ۴ روزه بدتر غصم شده ک چه مشکلی دارم
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹