به نظرتون من چیکار کنم من مدرک ارایشگری دارم و تاحدودی هم بلدم ولی بخوام برم جایی کار کنم منظورم پیش کسی اونجاهم پول خوبی نمیدن یا اگرهم بخوام واسه خودم سالن باز کنم اجاره کنم اونم اجاره ها خیلی زیادن و منم اونقدرها هم حرفه ای نیستم بنظرتون چیکار کنم خیلی پول لازمم میخوام کار کنم پول داشته باشم از یک طرفم خیلی بیکارم حوصلم سر میره واینکه مجردم.لطفا خواهرانه کمکم کنید🙏
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوران مجردي بهتررررين موقع ست براي پيشرفت در كار خودتي و خودت حسابي تلاش كني قطعا نتيجه ميده
حوصلم نمیکشه وانرژی ندارم نمیدونم چمه.ادم اجتماعی نیستم دوست دارم فقط خودم باشم وتنهایی بیشتر دوست دارم ساکت باشم تا حرف بزنم چون خرابکاری میکنم و زیادی ادم دستپاچلوفتی هستم.اخلاقم باهیچکس جور در نمیاد و با کسی دوست بشم چند وقت دیگه باهاش دوستیمون بهم میخوره.اعتماد بنفسم پایین هستش و اینکه یک ضرب المثل هست که میگن مرغ همسایه گاز هستش اخلاق من اینجوریه اصلا خودمو نمیبینم چه تو کار چه تو ازدواج الان هرکی خواستگار برام میاد میگم اون منو بخاطر خودم نمیخواد اعتماد بنفسم کلا پایین هستش نمیدونم چیکار کنم😭