2777
2789

با سلام بچه ها هر سوالی راجع به تدریس و جمع بندی زیست دارید در خدمتم میتونم کمکتون کنم و نحوه کار بهتون توضیح بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

میشه بهتون درخواست دوستیبدم اگه اشکالی داشتم بپرسم ازتون؟

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

زیستو چجور جم کنیم که ۸۰ بزنیم

گفتن درصد دقیق ۸۰ قبل از کنکور اصلا لفظ درستی نیست که اکثرا همینو میگن برای جلب توجه شما بجای درصد باید ببینیم چطور جمع کنیم که نهایت بهره از سوالات کنکور و جو کنکور ببریم ما اینجا با درصد نمیگیم ما تضمین یادگیری و مفهومی بلد شدن توی کمترین زمان میدیم چون نزدیک کنکور هست نمیشه همه چیز باهم خوند و ده تا منبع داشت 

بله

ممنونم

ببخشید برای اشکالات و رفعشون باید هزینه پرداخت کنیم؟

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

ممنونم ببخشید برای اشکالات و رفعشون باید هزینه پرداخت کنیم؟

عزیز ما هر سال این موقع طرح های متفاوتی داریم چون اکثر بچه ها یا درست نخوندن یا درست بلد نیستن و یا رفع اشکال دارن سعی کردیم با تصویر و صدا بعد هماهنگی نهایی در یکی از شبکه های مجازی در ارتباط باشیم و کمک کنیم اما نه هزینه های خیلی زیاد مثلا طرح یک ساعت و نیمه رفع اشکال ۱۵ هزار تومان هست 

عزیز ما هر سال این موقع طرح های متفاوتی داریم چون اکثر بچه ها یا درست نخوندن یا درست بلد نیستن و یا ...

اوه مرسی پس

فک کردم رایگانه

یه توضیح کوتاه از شرایطتتون لطفا بگید چون هر آدمی منابع و تست مخصوص به شرایط خودش داره 

خیلی سبز  کار کردم  تا الان   و تقریبا از ۱۰ تا ۸ تاش  رو میتونم درست بزنم 

یه کتاب سطح بالاتر 

واسع جمع بندی