2777
2789
عنوان

تدریس زیست و جمع بندی زیست برای کنکوری های عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 28 پست
حالا سوالی داشتی بگو بهت میگم 

ممنونم دستتوندرد نکنه

چشم❤

بهتون درخواست دادم

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

خیلی سبز  کار کردم  تا الان   و تقریبا از ۱۰ تا ۸ تاش  رو میتونم درست بزنم  ...

کتاب نشر الگو قبلا بالاتر از خیلی سبز بود اما خب اخیرا خیلی سبز آپدیت شد و تقریبا سطحش بهتر شد الان ای کیو میتونه بهتون کمک کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتن درصد دقیق ۸۰ قبل از کنکور اصلا لفظ درستی نیست که اکثرا همینو میگن برای جلب توجه شما بجای درصد ب ...

میشه بیام خصوصی؟

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

ببخشید پی وی بهم ریخته و باز نمیشن همینجا سوال بپرسید جواب میدم 

من میخام دندون قبول شم

و خب تا الان کمی از دهم ر‌و جم کردم اسفندم میخام ۱۱امو جم کنم فروردینم ۱۲ ام و اردیبهشت دیگه کلا واسه نهایی و دوره و تست

صفر صفرم نیستم ینی مطلبای سال گذشته رو نگاه میکنم یادم میاد قشنگ که چی بودن و  یدور میخونم حل میشه واسم 

میخواستم بدونم که نظر شما چیه؟

من میخام دندون قبول شم و خب تا الان کمی از دهم ر‌و جم کردم اسفندم میخام ۱۱امو جم کنم فروردینم ۱۲ ام ...

ببینید بحث فقط جمع کردن نیست که شما در کنار درست جمع کردن باید روش مرور و تست زنی هم بلد باشید ببنید من نمیخام نگرانتون کنم ولی خب مثلا الان آخر های بهمن ماه هست و شما میگید یکمی از دهم جمع کردم دقت کنید الان باید دهم جمع شده بود با تست و مرور کافی در ضمن سال یازدهم سنگین تر هست و اگر تصمیم دارید تو یک ماه بخونید یا خودتون باید خیلی حرفه ای باشید یا از یکی کمک بگیرید این حرفم جنبه تبلیغ برای خودم نداره من میتونم تو این مسیر بهتون درس بدم و جمع کنید یا هر شخص دیکه ای فقط مسله اینه که باید زیستتون رو درست جلو ببرید و با کوچکترین خطایی ممکن خیلی ضرر ببینید 

ببینید بحث فقط جمع کردن نیست که شما در کنار درست جمع کردن باید روش مرور و تست زنی هم بلد باشید ببنید ...

ممنونم.. 

و خب میگید چیکار کنم؟؟

ممنونم..  و خب میگید چیکار کنم؟؟

اول باید یک برنامه درست پیش رو بگیرید برنامه دقیق و حرفه ای که هر فصل کی و چه تایمی بزارید و کی تست و مرور داشته باشید

درضمن این تفکر شما کاملا اشتباهه که بخونم بعد اردیبهشت تست بزنم و جمع بندی خیر کاملا اشتباهه تست و خواندن باهم باید پیش برن 

ما کلاس آنلاین داریم کلاس هامون یک ساعت و نیمه و مبلغ ۴۵ هزارتومان هست اگر دوست داشتید میتونید سرکلاس بیایید و یا بگیرید و جمع کنید اگرم منبع و راه دیگه ای سراغ دارید حواستون باشه که وقت اونجور که دارید نگاه می‌کنید وای نمیسه

اول باید یک برنامه درست پیش رو بگیرید برنامه دقیق و حرفه ای که هر فصل کی و چه تایمی بزارید و کی تست ...

ممنونم..

تلگرامی چیزی دارین؟ 

برنامه هم میدید؟