2777
2789

سلام وقتتون بخیر 

این قضیه برای داییم هست از من کمک خاست ولی من نمیدونم چجوری راهنماییش کنم 

الان دوماهی میشه ک زندایی من به داییم خیانت کرده و با یه کارخونه دار رفیق شده قضیش زیاده فق انقد بگم ک عکس طرفو حتی گذاشته پروفایلش هنوز طلاقم نگرفتن ولی از خونه رفته سه تا بچه ام دارن 

خلاصه دایی من بخاطر بچه هاش همش بهش میگ برگرد برنمیگرده داییم شکایت کرد کلی مدرک ازشون برد دادگاه ولی یارو همرو خریده با پولش داییم رفته ادرس یارو رو پیدا کرده رفته ب زنش گفته قضیه رو ولی زنش از این ساده های احمق گفته ن ب شوهرم اعتماد دارم و فلان داییم گفته زن منو اخراج کنه از کارخونه زنه هم گفته من درستش میکنم حالا یه هفته گذشته هنوزم زنداییم همونحا میره سرکار داییم داره اتیش میگیره دستش ب هیچحا بند نیس قانونم دهنش با پول بسته شده چیکار میتونه بکنه بنظرتون

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی دیگه طلاقش بده تموم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
چقدر داییتون بی بخاره میخواد برگرده؟😐

سه تا پسر دارع ک همش گریه میکنن بخاطر ننشون دوماهه سرکار نرفته از زندکی سیر شده میگ بیاد بچه هاش بزرگ کنه من نخاستمش

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇