2777
2789
عنوان

بارداری

218 بازدید | 22 پست

۵هفتمه و هوس چیزای شیرین میکنم و از گوشت گوسفند متنفر شدم شما از کی ویارتون شروع شد و کسایی که هوس چیزای شیرین میکردم الان بچشون چیه؟

❤️‍🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️‍🔥1403/6/2👶🏻

شیرین میگن دختره ..شور پسره...بازم صددرصد نمیدونم حقیقت داره یا نه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شمام همینطوری بودی ویچت دختر شد؟

من باردارم و  دوقلو پسر دارم ..چشمم به شیرینی میفتاد حالم بد میشد..فقط دنبال ترشی و شوری و دوغ وپفک بودم..همسرم باقلوا خریده بود من که عاشق باقلوا بودم  لب نزدم..

البته هیچ دلیل علمی این قضیه شور و شیرینی رو تایید نکرده.

من باردارم و  دوقلو پسر دارم ..چشمم به شیرینی میفتاد حالم بد میشد..فقط دنبال ترشی و شوری و دوغ ...

اها انشالله تنشون سالم باشه عزیزم برامنم دعا بچم سالم باشه🥹❤️

من پسرم رو ک باردار بودم از ترشی حالم بهم می‌خورد. اگه کسی ترشی میذاشت سر سفره معدم بهم می‌خورد یه ق ...

چیزای شیرین هوس میکردین؟

من شنیدم چیز های شیرین دختر 

و چیز های ترش و شور پسر  البته هرکسی فرق میکنه ممکنه برعکس هم بشه

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
قربونت ..انشالله خدا  بچه های  سالم وصالح و ساکت به هر دو تای  مه  بده ..التماس ...

انشاالله😍❤️

من هردو رو هوس میکنم😐 اما تو سایت خوندم بنظرم شیرین شاید پسر باشع😐منم هنوز نمی دونم جنسیتش چیع هر چی باشع رو جفت چشامع لطفا دعا کنید سالم باشع

حتی با اینکه طایفمون پسر دوستع😒

.
من پسرم رو ک باردار بودم از ترشی حالم بهم می‌خورد. اگه کسی ترشی میذاشت سر سفره معدم بهم می‌خورد یه ق ...

منم همینطورم و پسره

الوچه اگه بخورم تا دو سه روز حالم میریزه ب هم

میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم