2777
2789
دوست داشتم همش مثل هم باشه ینی چنگال چاقو قاشق چنگال کفگیر و ملاقش اینطوری باید جدا بگیرم 

مدل کارد و چنگال میوه خوری را با پیش دستی میوه خوری ست کن 

گل روی کارد سرامیکی شبیهگل بشقاب  میوه خوری باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرویس اصلی کاردش برای مصرف روزانه راحت نیست برای همین میگن دمه دستیم متفاوت باشه 

خب اونارو جدا بگیر برای مهمونی هم جدا میگیرن 

چون کاردهای تمام فلزی اصولاً میوه پوست نمیکنن بیشتر دکوریه 😂

درسته من دوست داشتم دمه دستیام همش شکل هم باشه بنی کفگیر ملاقه قاشق و چنگال و کارد و چنگال ولی اینطو ...

میتونی چوبی بگیری اونا رو کارایی شون هم بهتره

البته خانوما درست میگن درمورد تمیز کردنش هر چند وقت یه بار باید با مسواک و جوش شیرین و مایع اون محل اتصال ها رو بشوری که چربی جمع نشه

خب اونارو جدا بگیر برای مهمونی هم جدا میگیرن  چون کاردهای تمام فلزی اصولاً میوه پوست نمیکنن بی ...

منظورت از کارد تمام فلزی همین کاردهای سرویس قاشق اصلی هستش؟

چرا پوست نگیرن من خریدم خیلی تیزه خواهرمم داره راحت پوست میگیره و تیزه فقط سبکش جوریه که برای مهمونیا بهتره استفاده بشه

ولی خانوما میگن جدا میشه 😅

آره خب اگر خیلی اهل فشار آوردن بهشون باشی آره،مثلا برای ته دیگ فشار بیاری بهشون یا هی مرتب به لبه ی قابلمه بزنی که چیزایی که چسبیده بهش بریزه توی قابلمه

در حالت عادی نه

یه مورد دیگه که باید بدونی هم اینه که اگر حرارت ببینه دسته هاشون تغییر رنگ‌ میده یا جای اون حرارتی که بهش خورده میمونه