2777
2789
عنوان

خاک تو سر هرچی مرد مذکر نامرده

1789 بازدید | 127 پست

با یکی دوست بودم همه رازامو بهش میگفتم خودمو خالی کنم سبک بشم اروم بشم

طرف مرد بوده واینهمه مدت ازم سو استفاده کرده و همه حرفامو بهش گفتم متاسفم برای این مردای زن نما خجالت بکشید از اسم مرد بودن ک روی شما گذاشتن شرم کنین بخدا.

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ب بقیه فحش میدی.یه زیپ بذار رو دهنت.و تمام

جملمو کامل بخون گفتم مردا نامرد زن نما

توام الکی کاسه داغ تر از آش نشو

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

اشتباه از خودت بوده عزیزم

اینجا ؟ 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
من هیچ وقت نتونستم به مجازیا اعتماد کنم چطور میتونید

حالم بد بود نیاز داشتم با کسی حرف بزنم

اشتباه از خودت بوده عزیزم اینجا ؟ 

اره ولی اونم نامردی کرد گلم

جملمو کامل بخون گفتم مردا نامرد زن نما توام الکی کاسه داغ تر از آش نشو

مشخصه منظورم رو نگرفتی.

تا وقتی خودت دلت ب حال خودت نسوزه رازهاتو ب هر کس و ناکسی بگی وضع همینه

گله از ادمای نامرد چیز بیهوده ایه.خود ادم باید حواسش جمع باشه

بهر حال موفق باشی.من رفتم.خود دانی و رازهات و زندگیت

خودش از هموناس لابد بهش برخورد

احتمالا وگرنه من ب مردای باغیرتمون توهینی نمیکنم