2777
2789
چرا میزارین پای بی فرهنگ بودن ادما؟  من دختر ۱۳ساله میشناسم که همه کاری میکنه  این دختر ...

اتفاقا الان اگر دقت کنید سژح فرهنگ پایین جامعه دارن میگیرن و درخواستشو دارن

افراد خانواده دار و سطح بالا بهد از مدتی اشنایی و رفت و امد بهم اعتماد میکنن و منتظر خون اومدن و رابطه و اثبات اینکه طرف دختر بوده یا نبوده نمیرن

شما یه بحظه فکر کن کسی شب عروسی به علت خون نیومدن زنشو طلاق بده سراسر بی فرهنگی و نادلنیه 

یا کسی بعد اینکه با خانواده طرف و خود طرف کامل اشنا شده این گواهیو بخواد سراسر بی فرهنگی 

وقتشه دیگه این کار تموم بشه و بهش بال و پر ندیم هزار سال پیش نیستیم که

قرار نیس هرکار غلط و اشتباهیو انجام بدیم فقط برای اثبات خودمون🙏

چرا میزارین پای بی فرهنگ بودن ادما؟  من دختر ۱۳ساله میشناسم که همه کاری میکنه  این دختر ...

بخاطر اینکه ایدز نگیره می‌تونه آزمایش ایدز بده .هر وقت پسرا رو معاینه کردن اون موقع میتونن دخترا رو معاینه کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای مرد هم همین نظرو داری؟؟؟ مردارو هم میشه برد پزشکی قانونی برای تشخیص  یا از دید شما فقط مه ...

از نظر من یه دختر بخاطر خودش این کارو انجام میده نه بخاطر طرف مقابلش 

من همسرم اصلا راضی به این کار نبود ولی رفتم 

کسی هم کارت منو حتی نگاه نکرداما برای من داشتنش کافی بود 

حالا دختری نسبت به این موضوع مشکل داره میتونه نره 

این موضوع کاملا بستگی به ادما و شرایط جایی ک زندگی میکنن داره 🙂

راجب مردا هم بخوام بگم هستن مردایی هنوز ک احتیاجب بردنشون به پزشک قانونی نباشه 

اما از جایی که کلا ما دخترا شرایط و وضع مالی یه مرد بیشتر از هر چیزی برامون مهمه دیگه بقیه چیزا رو میزاریم پای اینکه گذشته هر کسی بخودش مربوطع 

چیزی که واسه خودمون بکارمیبریم 😅

خدایا شکرت... 🥹
امثال شما رو اگر مردا هم بهتون اطمینان کنن خودتون باید ثابت کنید که کالا هستید

کالا نه ولی تو حامعه ای که همه هر کاری کردن و الان صرف اینکه ادای روشنفکرارو دربیارن میگن این کار اشتباه 

کسی که بخودش مطمئن باشه از گرفتن کارتی که میتونه تشخیص بده که نوع بکارتش ب چه صورته و اگاه بشه از این موضوع اجتناب نمیکنه  🙂🙏

چیز بدی نیس ولی برا کسی که ندارتش گرفتنش عذاب اوره😅

خدایا شکرت... 🥹
از نظر من یه دختر بخاطر خودش این کارو انجام میده نه بخاطر طرف مقابلش  من همسرم اصلا راضی به ای ...

اولا به مطلبی خدمت همه عرض کنم از سال ۲۰۱۸ تست بکارت ممنوع و فاقد اعتبار شده 

منم یه زمانی بکارت خیلی قبول داشتم تا وقتی دختر خاله متاهلم موقعی که پنج سال بود ازدواج کرده بود به پزشک زنان رفته بود و خودش مجرد جا زده و اون دکتر متخصص بهش گفته بود عه شما باکره هستید خلاصه این برگه نامه سلامت و این حرفا همش الکیه چون پرده بکارت مویرگ نداره که پاره بشه یا با دخول از بین بره واژن حالت کشسانی داره 

امان از روزی که گدا معتبر شود   
کالا نه ولی تو حامعه ای که همه هر کاری کردن و الان صرف اینکه ادای روشنفکرارو دربیارن میگن این کار اش ...

شما برو دکتر زنان بهش بگو مجردم یه نگاه میندازه میگه باکره ای 

دفعه دیگه بهش بگو متاهلم یه نگاه میندازه میگه عه بکارت نداری 

امان از روزی که گدا معتبر شود   

نمیشه همه چی رو پای بی فرهنگی گذاشت ببخشیدا ولی طرف ۳۰۰بار داده باشه ایراد نداره؟شما میتونید با مزدی که ۳۰۰بار با کلی آدم رابطه داشته ازدواج کنید یا بهش اعتماد کنید درسته که گذشته مهم نیست ولی خب روح ادن آدما تو تن اون مرد یا زن هست که میتونه آسیب بزنه

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

اگه شک دارن غلط میکنن میان خواستگاری

چه توهینیه به دختر و خونوادش میکنن ؟!؟!؟!

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر