2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اکثر آقایون ثابت کردن عشقشون دروغی بیش نیست و هیچ ارزشی نداره عشقشون فقط واسه یکی دو ماه اول را ...

ولی یکی مثل منم پیدامیشه کلن توهرتادوجنس همه مدلش وجودداره ولی نمیدونم چرامن نیمه گمشدموپیدانمیکنم😂😂😂

ولی یکی مثل منم پیدامیشه کلن توهرتادوجنس همه مدلش وجودداره ولی نمیدونم چرامن نیمه گمشدموپیدانمیکنم😂 ...

والا همه خودشون رو تعریف میکنن ولی از دوست دختر یا همسرتون بپرسن میگه شما از همه بدترین😂

والا همه خودشون رو تعریف میکنن ولی از دوست دختر یا همسرتون بپرسن میگه شما از همه بدترین😂

اینکه بله هیچکس به ماست خودش نمیگه ترش ولی من حقیقت روگفتم چون خودمومیشناسم فکرکنم زیادی خوبم 

والا که من هستم ازجونم مایه میزارم ولی معرفتی نمیبینم 

نه داداش ما مغرفت به کار بردیم ولی طرف بی لیاقت وسواستفاده گر بود

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
ولی یکی مثل منم پیدامیشه کلن توهرتادوجنس همه مدلش وجودداره ولی نمیدونم چرامن نیمه گمشدموپیدانمیکنم😂 ...

شما که گفتید با راه دور ازدواج کردید چی شد سر انجامتون اگه دوست داشتید بگید

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!!