2777
2789

سلام خانمای ارومیه ای پسرم 21ماهس حرف نمیزنه ،همه چیشم عادی فقط حرف نمیزنه 

کسی بوده این مشکلو داشته باشه؟ چیکار کردین پیش چه دکتری بردین یا کاردرمانیو......؟

لطفا نظر بدید خیلی نگرانم

الهی به امید تو .... 🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان داشتم میخوندم. باید چنتا کلمه بگه تو این سن. حتما پیگیر باش

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

الان داشتم میخوندم. باید چنتا کلمه بگه تو این سن. حتما پیگیر باش

پسر من بیشتر از ۲۰ تا کلمه میگه اما جایی که میریم هیچی نمیگه همه میگن چرا حرف نمیزنه. جمله نمیتونه بگه عادیه؟

برای شادی روح بابام یدونه صلوات میفرستی؟
کلمه هم نمیگه؟

13ماهگی دو بار نی نی و دد گفت 

15ماهگی سه روز بود بابابابا میگفت 

یادش رفت هر چی میگم تکرار نمیکنه

میفهمه چی میگم یا میخام

الهی به امید تو .... 🤲
پسر من بیشتر از ۲۰ تا کلمه میگه اما جایی که میریم هیچی نمیگه همه میگن چرا حرف نمیزنه. جمله نمیتونه ب ...

آره

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

پسر من 16ماهشه دده جی ماما بابا به به میگ وقتی ما میگیم کلاغ اون میگ بَر ینی پر ولی بنظر من پسرمنم ...

پسر منم اروم وکم حرف بود ، زیاد پای tv بود من بارها باشوهرم سرهمین دعوا میکردم.از حرص من صدای تی وی رو بلند میکرد 

الهی به امید تو .... 🤲
پسر من بیشتر از ۲۰ تا کلمه میگه اما جایی که میریم هیچی نمیگه همه میگن چرا حرف نمیزنه. جمله نمیتونه ب ...

پسر منم گاهی چیزای نامفهموم یواشکی میگه ولی جایی میبرمش ساکت وارومه .همه میگن چرا حرف نمیزنه خصوصا خانواده شوهرم روش عیب میذارن امشب اونقدر گریه کردم خوابم نمیبره 

الهی به امید تو .... 🤲

پسر من بعد ۲۷ ماهگی صحبت کرد الان سه سال و‌دو‌ماهش .کامل صحبت می کنه. فقط شربت امگا ۳ یورویتال بهش داد . فکر کنم ۶ قوطی خریدم. 

خیلی موثر بود

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان   هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد    در پیکر من دو قلب دارد ضربان