بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان داشتم میخوندم. باید چنتا کلمه بگه تو این سن. حتما پیگیر باش
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
پسر من بیشتر از ۲۰ تا کلمه میگه اما جایی که میریم هیچی نمیگه همه میگن چرا حرف نمیزنه. جمله نمیتونه ب ...
آره
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
پسر من بیشتر از ۲۰ تا کلمه میگه اما جایی که میریم هیچی نمیگه همه میگن چرا حرف نمیزنه. جمله نمیتونه ب ...
پسر منم گاهی چیزای نامفهموم یواشکی میگه ولی جایی میبرمش ساکت وارومه .همه میگن چرا حرف نمیزنه خصوصا خانواده شوهرم روش عیب میذارن امشب اونقدر گریه کردم خوابم نمیبره