2777
2789

سلام خانوما، فرض کنید مطلقه هستین بدون بچه و 25 سالتون هست حداکثر سن خواستگار را تا چند قبول میکنین؟؟ این جواب سلیقه ای هست پس من به آرا دقت میکنم، ممنونم همه ج بدن، فقط یادتون نره قبلن ازدواج ناموفق داشتین🌹( وضعیت مالی هم هردو متوسط در نظر بگیرین)

تعداد رای : 21
نظرسنجی
حداکثر 7 سال یعنی آقا حداکثر 32 سال
8
38%
حداکثر 10 سال آقا حداکثر 35 سال
8
38%
حداکثر 15 سال یعنی آقا حداکثر 40
5
23%
تا بالای 15 سال راه داره مثلا مرد 42 سال؟؟
0
0%
من و 2 تا خواهر گوگولی🥰🥰

25سالته خیلی جوونی

خدایی نکرده خام نشی بایک مردی که بچه داره ازدواج کنی یا عالی ترین کیس اگه بیشتر از 10سال ازت بزرگتر بود رد کن چون بعدا بدبخت میشی

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچکدوم.. ربطی نداره چون یکبار طلاق گرفتی باید حتما با سن بالا ازدواج کنی..من طلاق گرفتم الان ازدواج دومم و سه ماه باهم تفاوت داریم، درصورتیکه قبلی ۳سال تفاوت داشتیم

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
هیچکدوم.. ربطی نداره چون یکبار طلاق گرفتی باید حتما با سن بالا ازدواج کنی..من طلاق گرفتم الان ازدواج ...

حتما خیلی زیبا و خوش هیکلی خوب

من و 2 تا خواهر گوگولی🥰🥰
میگی معمولیم ی عکس بزار ببینم حتما ظاهرت خیلی خوبه شک نکن

میترسم شناسایی بشم تو همون چندثانیه..  عزیزم علاقه به زشتی و قشنگی نیست.. اعتماد به نفست رو ببر بالا و اصلا فکر نکن بخاطر یک ازدواج ناموفقی که داشتی حتما بابد باکسی ازدواج کنی که ازخودت خیلی بزرگتر این تفکر شما رو به سمت یک ازدواج اشتباه دیگه میبره

میترسم شناسایی بشم تو همون چندثانیه..  عزیزم علاقه به زشتی و قشنگی نیست.. اعتماد به نفست رو ببر ...

تاپیک خلوت خودم و خودت هستی بزار، افراد آنلاین رو ببین بال هیچ کسی اینجا نیس، راحت باش

من و 2 تا خواهر گوگولی🥰🥰
میترسم شناسایی بشم تو همون چندثانیه..  عزیزم علاقه به زشتی و قشنگی نیست.. اعتماد به نفست رو ببر ...

کسی نیس اینجا بازم میترسی تو اولین تاپیک خودت بزار اونجا هم کسی نیس تکم کن

من و 2 تا خواهر گوگولی🥰🥰
ترجیح میدم نزارم ..  حتما باید سند مدرک تحویلت بدم که بدونی خیلی معمولیم😅

نه عزیزم من میگم دیدگاه خودت معمولی هستی و من میگم نیستی😊کسی رو مجبور نکردیم راحت باش ممنون از راهنماییت 

من و 2 تا خواهر گوگولی🥰🥰
نه عزیزم من میگم دیدگاه خودت معمولی هستی و من میگم نیستی😊کسی رو مجبور نکردیم راحت باش ممنون از راهن ...

نه عزیزم دیدگاه دیگرانم همینطور.. زیبایی عزیزم درونیه و به ظاهر نیست.. من جاریام از خودم خیلی قشنگترن بعد درعوض شوهر من ازبرادراش قشنگترخیلی هم قشنگ اما ملاک انتخابش برای ازدواج زیبایی ظاهری نیست 

نه عزیزم دیدگاه دیگرانم همینطور.. زیبایی عزیزم درونیه و به ظاهر نیست.. من جاریام از خودم خیلی قشنگتر ...

زیبایی به ظاهر دیگه به درون چه ربطی داره😂شما همسرت مطلقه بود؟ بچه داشت؟ سنش چقدر؟ علت جدایی قبلیت چی بود؟ 

من و 2 تا خواهر گوگولی🥰🥰