2777
2789
عنوان

کیا با چای ساز ،چای میخورن

| مشاهده متن کامل بحث + 1908 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر دو بچه م شیر خشکی بودن فقط واسه آب جوش شیر خشک استفاده کردم

چای که دم می کشه میپذیرم

قوری و کتری های هستن زیبا تر و شکیل تر و گرون تر

لطفا برای جهاز نخرید چای ساز که استفاده آنچنانی نداره

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
مزه خاک میده، هر وقت هر جا رفتم کسی با چای‌ساز چای درست کرده برام، در جا فهمیدم.

خاک نیست لعاب یا کولر شه که تمیز نمی کنن

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
قل قل نمیکنه مثله کتری وسماور🙂

چرا دیگه روی همی ها قل قل میکنه تا دم کنه چای رو

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

من مه اگه جای ساز نباشه اصلا چایی نمیذارم

چون حوصله اش رو ندارم

هفت ساله ازدواج کردم همیشه با چایساز بوده مگه مهمونی های افطار که هبجوش زیاد لازم بوده از کتری استفاده کردم

سماور جهيزيه ام هنوز تو کابینت نو نو هست 

خودم دو ماهی یکبار شايد خونه مادرشوهرم چایی بخورم فقط برا شوهرم میذارم😉

هیچی مثل چای تو کتری یا سماور نمیشه، حتی تمیزم بشه، مزه آب میده چاییش. 

واقعا

والا خریدم دیگه,کتریش کفش استیله بدنه اش پیرکس،قوریش هم پیرکسه ،روی همن🙁

منم از اینا دارم  خوبه 

ولی اینم بگم که ما زیاد چایی نمیخوریم فقط وقتی مهمون بیاد انها هم تا حالا نگفتن مزه چایی ات بده

فقط بدیش اینه که گچه میگیره زود هر روز خوبه داخلش رو بشوری با اینکه من سیم هم داخلش انداختم

بعصیا میگن مزه سماور یه چیز دیگه اس،حتی توی‌همین تاپیک😔

من هم چند سال سماور داشتم هم کتری قوری. واقعا راضی ام. سماور سنگین... هر سری باید آبشو عوض کنی. کتری هم رو گار  باید برداری هر دفعهچون لکه روغن مبپاشه روش و سخته تمیز کردنش و باید هی سنگین بلند کنی..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.