2777
2789
عنوان

اطرافیانم میگن بچت مثل شیطون میشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 85 پست

سلام عزیزم 

همه‌ی نظرات رو خوندم ، و واقعا حرفی برای گفتن ندارم چون یک عده بی ایمان دارن کامنت میزارن . من نمیگم  بچه‌ی پیغمبر هستم اما به دین و خدا و نماز و غسل اعتقاد دارم . و متاسفانه از وقتی کامنت هارو خوندم خیلی ناراحت شدم که یک عده دارن به خدا توهین میکنن 

من نمیتونم شما رو مجاب کنم .  اما ايشون ( zahraayat ) میتونن شمارو مجاب کنن ، البته اگه خودتون مایل هستید 

من تک کردن بلد نيستم ولي اگر خودت دوست داري ايشون رو تک کن . نام کاربری شون zahraayat    هست 

چرا نظرت در مورد خدا عوض شد ؟

قبلا خیلی دپرس بودم خانوادم حمایتم نمیکردن. منم باخدابودم. وزیاد اهل مذهب بودم. وواقعا وقتی نمازمیخوندمدهیچ حس خوبی نداشتم فقط به خداپناه میبردم تااون روزابگذره. الان دیگه حالم بدنیست ک ب اجبارپای سجاده بشینم... ولی باخودم میگم شایدخدازندگیمو وحال خوبموبگیره چرامن فراموشش کردم هرکاری میکنم دلم نمیره سمت نماز. ولی همیشه توخلوتم باخداحرف میزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اون یه انتخابه آدم باید با نماز خوندن حال کنه البته بگما از ته قلبم دوست داشتم از اون دسته آدم ...

ته دلت به خدا وصله ولی امان از شیطون که همیشه از در تنبلی میاد 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

اسی واقعا دین وحجاب زورکی نمیشه ،

ولی نماز و عبادتو محض ارتباط داشتنت با خدا انجام بده اگه تنبلی نمیزاره هروقت حوصله ات شد بخون و تو سجده از خدابخوا شوق عبادتو تودلت بندازه،واسه حرفای خونوادت خودتو آزارنده

گلم سوالت یه سوال تقریبا اعتقادیه

جوابتم تقریبا غیر اعتقادی ها دارن بهت میدن...

کلا بچه هایی که زنا زاده هستن یا حرام زاده هستن، شیطان قرار نیست بشن.... ولی احتمال عاقبت بخیری توشون کم و سخت میشه...(عاقبت بخیری مربوط به اخرته..یعنی بهشت و جهنم) 

یعنی  شاید تو این دنیا به قول شما انسان زندگی کنن ولی کافر باشن و اون دنیا جهنمی باشن... 

اگر اشتباه نکنم فکر کنم خانوم و اقایی  که غسل به گردنشون هست،نطفه ای که تشکیل میشه  حرام زاده میشه (فرق داره با زنا زاده)  

یه سری مورد دیگه هم هست... 

بعدشم فکر میکنم شما در گذشته ات معتقد نبودی.... احتمالا بدون درک تقلید میکردی...یا شایدم چیز اشتباهی رو به چیز اشتباهی ربط دادی و به این نتیجه رسیدی که به جای دین، انسانیت رو انتخاب کنی... 

درحالی دین داری اسلام، یعنی همون با انسانیت زندگی کردن... 

متاسفانه قبلاخیلی افسرده بودم بخاطراینکه همیشه دعوام میکردن. به زورچادرسرم کردن.  الان ازهرررر ...

به دلت رجوع کن.کاری که دوست داری انجام بده.ببین با کدوم  قلب و روحت آرومتره.(کاری که مطمئن باشی هرگز ازش پشیمون نمیشی.)

بعد دیگه حرف هیچکس،چه اینوری،چه اونوری برات مهم نیست.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

گلم سوالت یه سوال تقریبا اعتقادیه جوابتم تقریبا غیر اعتقادی ها دارن بهت میدن... کلا بچه هایی که ...

خودمم توش موندم. دیگه نمیدونم چیکارکنم. ولی باتمام وجود عاشق بچم😭

گلم سوالت یه سوال تقریبا اعتقادیه جوابتم تقریبا غیر اعتقادی ها دارن بهت میدن... کلا بچه هایی که ...

میشه بگید کجا و تو کدوم منبع اشاره شده بچه حرومزاده میشه ؟ کاش اول چک کنید بعد حرف بزنید 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

گلم من نمی گم کار خوبی کردی حجاب و نماز رو گذاشتی کنار ولی شما ازدواج کردی زن و شوهر وقتی عقد می خونن بهم محرم نیشن و بچشون حلال زاده است

کاش خانواده ات ب جای این حرفا درست و با کلمات قشنگ شما رو راهنمایی می کردن خدا ب دلت آرامش بده ان شاالله در راه خدا قدم برداری و ان شاالله خدا نی نی سالم و صالح نصیبت کنه