2777
2789
عنوان

داداشم

168 بازدید | 9 پست

دلم خیلی گرفته شنیدم بازم داداشم سمت اعتیاد رفته همه کار براش کردیم خودم هزاران بار پشتش بودم کمکش کردم ولی بازم رفته سمت مواد دیگه نمیدونم چیکار کنم غصه میخورم مریض میشم پانیک دارم قلبم اذیت میشه بیخیال میشم عذاب وجدان میگیرم که چرا سنگذل شدم 

تنها در درون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببرش پیش ی مشاور یا خودت بشو مشاورش و باهاش درد و دل کن تا غصه هاشو بریزه بیرون اینجور ادما قبل اینکه برن طرف مواد از غصه ی زیاد و فشار روحی زیاد تحت فشار بودن 

اینجور ادما رو باید مثل ادم عادی باهاشون برخورد کنی 

اصلا ب روشون نیاری ک مواد میکشن

نباید ناراحتشون کنی و سرکوفت مواد کشیدن رو بزنی تو سرش

چون بدتر ناراحت میشه و میره ارامشش رو در مواد پیدا میکنه

باید تشویقش کنی ب توانایی هاش و سرکار رفتن

باید بهشون امید و انگیزه بدی

اینجور آدمها قبل از قرص نیاز ب خانواده ی دلسوز و حمایت خانواده دارن

ببرش پیش ی مشاور یا خودت بشو مشاورش و باهاش درد و دل کن تا غصه هاشو بریزه بیرون اینجور ادما قبل اینک ...

همه ی این کارارو کردیم بعد مشکلاتمون کم نیست مثلا خودم پانیک دارم  ضعیف شدم در مقابل غصه و استرس 

تنها در درون
همه ی این کارارو کردیم بعد مشکلاتمون کم نیست مثلا خودم پانیک دارم  ضعیف شدم در مقابل غصه و استر ...

خب گلم باید از ریشه مشکل رو حل کنید داداشتتون این مشکلات رو میبینه بدتر رو میبره ب مواد تا ارامش بگیره