2777
2789

سلام دوستان این کار فروش کرم یا آنلاین شاپ و فروش محصول نیست یه صرافی هست که برای معرفی خودش بجای این که پول تبلیغات بده اینجوری خودشو تبلیغ میکنه با ثبت نام در این صرافی ۱۰۰هزارتومن آنی دریافت می‌کنید و بعد از ثبت نام اگر اون رو به بقیه معرفی کنید به ازای هر نفر که از طرف شما دعوت بشه ۱۰۰هزار تومن ب شما تعلق میگیره

کاملا واقعیه من انجام دادم و گیرم اومد اگه مراحل که میگم با دقت انجام بدین ثبت نام میشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۰۰ تومن کجا میره میاد تو حسابمون؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

لطفا توی تاپیک بمونید مراحل رو توضیح بدم 

کاملا واقعیه خودم گرفتم اینو پسرعمم برام توضیح داد خودش کلا کارش با گوشیه با گوشی پول در میاره اینجوری هم شما ب پول می‌رسید هم من اگ ب بقیه باز معرفی کنید هر نفر که با لینک شما ثبت نام کنه گیر شما ۱۰۰ میاد ب ازای هر نفر 

با لینک ثبت نام وارد وبسایت میشد

👈لینک ثبت نام➡️

1️⃣در قسمت اول شماره موبایلتون رو وارد میکنید

2️⃣در قسمت دوم یک پسورد به دلخواه برای خودتون مینونیسد

3️⃣کد معرف رو وارد میکنید 23817404( اگر با لینک ثبت نام وارد بشید فیلد باکس کد بصورت خودکار  پر میشه)

4️⃣تیک قوانین رو فعال میکنید و کد کپچا رو می‌نویسید و مرحله اول ثبت نام با موفقیت تکمیل میشه

الکی هست قبلا همچین کانال هایی تو تلگرام بود ،ادمین هم ربات بود و جواب نمیداد وقتی اد میکردی دستت به ...

عزیزم الکی نیست من خودم از صبح ۲ میلیون کار کردم با معرفی ب بقیه