2777
2789

الان یکی دیگه قسطی خریدم . پولشو ندادم  چاک دار مشکی ... خواهرم میگه مد نیست . گفتم من که مد نیستم اما بدم نمیاد از چاک دار ... یه حس خوبی دارم بهش . اوضاع مالیمم  چند ماه پیشا پول دکتر سرماخوردگیمم از دوستم گرفتم . چکار کنم حالا

هم دوست دارم شلوارو هم میگم قسط داره ... من که حقوقمم درست حسابی نیست . انگار الان باید چند تا داشته باشم‌ . نمی دونم چکار کنم با این حس و قبلاها چیزی می خواستم تا نمی گرفتم نمیشد که نمیشد 

و اینکه یه شلوار فرم سورمه ای هم دارم که فعلا مشکلی نداره 

حالا نظرتون چیه. بگیرم چاک دار رو یا نه . باشه بعدا که اوضاعم خوب شد 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
قیمتش مناسب بوده عکسش را میتونی بزاری؟ ببخشید مگه چقد حقوق میگیری

قسطی . حتما ۲۰۰ هست 

والا تو پلاستیک هست . مشکی کتارش یه چاک کوچیک داره

زیر ۵

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون مشکیا ک کنارشون یه چاک کوچیک داره همیشه استفاده میشه من زیاد دیدم خانم های شاغل میپوشن 

بنظرمن پس نده ، چند ماه پولشو پرداخت میکنی و تمام میشه

پول دوستت هم برنامه ریزی کن پس بده 

اون مشکیا ک کنارشون یه چاک کوچیک داره همیشه استفاده میشه من زیاد دیدم خانم های شاغل میپوشن  بن ...

آره منم خوشم میاد . البته من چادریم ولی این مدل رو دوست دارم 

قسطی . حتما ۲۰۰ هست  والا تو پلاستیک هست . مشکی کتارش یه چاک کوچیک داره زیر ۵

من عید یه مشکی گرفتم البته چاک نداشت ۴۰۰ ضخیم بود حالا نمیدونم قیمت اون چند شده ولی کارگو۷۰۰ مشکی جین۵۰۰ گرفتم

مام استایل پرسیدم ۶۰۰ ۵۰۰ بود 

یه کار آنلاین راه بنداز یا ادمینی یا تولید محتوا خودم میخوام شروع کنم

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم

ن اونا کچاک کوچیک دارن مد نشدن ک بخوان از مد بیفتن منم داره دور از جون برای مراسما میپوشم خیلی خوبه بنطرم بگیرش انشالله پولشو میدی

تا حالا لباس قسطی نشنیده بودم جالبع

دیگ خودتو ناراحت نکن الان که دوستش داری ازش استفاده کن قسطش هم بده  پول دوستت هم بده

پول دوستمو چند ماه پیشا بود که سرماخورده بودم دادم . آخه مامانم میگه پولتو الکی خرج نکن ..‌. جایی نداری بری . کسی هم نیست ... ولی باز دو دل شدم . چون حقوقمون دیر به دیر هم میدن و خودمم پس انداز ندارم کلا

من عید یه مشکی گرفتم البته چاک نداشت ۴۰۰ ضخیم بود حالا نمیدونم قیمت اون چند شده ولی کارگو۷۰۰ مشکی جی ...

خواهرم می دونه قیمت رو از فروشنده می پرسه چون قبلا اونجاها کار می کرده قسطی میده . اون‌کارو نمیتونم . از گوشی خوشم نمیاد 

پول دوستمو چند ماه پیشا بود که سرماخورده بودم دادم . آخه مامانم میگه پولتو الکی خرج نکن ..‌. جایی ند ...

من اگه باشم پس نمیدم 

من یهو میرم خرید مثلا دوتا سه تا شلوار یا مانتو باهم میخرم 

مجردهم هستم دوست پسر و.. ندارم 

برا دل خودم 

خواهرم می دونه قیمت رو از فروشنده می پرسه چون قبلا اونجاها کار می کرده قسطی میده . اون‌کارو نمیتونم ...

آها

ولی درامدش خیلی خوبه به خصوص یوتوب

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
ن اونا کچاک کوچیک دارن مد نشدن ک بخوان از مد بیفتن منم داره دور از جون برای مراسما میپوشم خیلی خوبه ...

عه ‌‌.‌.. آره خوبه . دیگه جای آرایش و تیپ من 😄 . چون من بادم نیستم آرایش کنم 

آره بشناسن میدن . بعضیا هم دفتری دارن ... اینکه خواهرم میشناسه ولی یه جا رفتم روسری هم میدادن . چون دید من حرفام صحت داره . الانم نمیرم روسری فروشی وسوسه نشم 🤭

من اگه باشم پس نمیدم  من یهو میرم خرید مثلا دوتا سه تا شلوار یا مانتو باهم میخرم  مجردهم ...

آفرین . منم همینطور کسی ندارم 

مامانم میگن آره پول جمع کن ماشین بخری . گفتم با این حقوق من که اسباب بازیشو اگه بتونم

آها ولی درامدش خیلی خوبه به خصوص یوتوب

بلدم نیستم 😄