2777
2789
عنوان

کادو ولنتاین به شوهرتون چی دادین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 66 پست

اولین سال که دوست بودیم یه گردنبند و زنجیرش(طلا) که اسمم بود منم نپذیرفتم ازش چون دوست بودیم گفتم نگه دار برا بعد عقد 😂اون اولین بار که شام دعوتش کردیم پاگشا کردیم با خانواده اش گذاشت وسط یه دسته گل اورد😂

بعد اونم اصلا زیر بار ولنتاین نرفت و هیچی نخریده😂😂

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان به نظرتون منم کادو براش بخرم یا نه؟؟؟ شب عید کلی خرید و کار دارم خودم پولم کم میشه   &nbs ...

منم عین خودتم ولی چندبار به روم اورده ک فقط بفکر خودتی البته منم هیچوقت نپرسیدم دلیل این حرفت چیه  خودمو زدم ب اون راه

منم عین خودتم ولی چندبار به روم اورده ک فقط بفکر خودتی البته منم هیچوقت نپرسیدم دلیل این حرفت چیه&nb ...

این مدلی نیست که توقع داشته باشه ازم ولی منم کم نزاشتم براش هبچ وقت خودش میدونه

بنظرم ب فکر خودت باش😂

اااا خوب پس بیخیالش بشم یه ساعت تو مغازه دیدیم هفته پیش ، گفتم خوشش اومده برم براش بگیرم الان که فکر می کنم ولش کنم چیزی نخرم بهتره   آخه آدم عاقل ده جفت جوراب میخره  

اااا خوب پس بیخیالش بشم یه ساعت تو مغازه دیدیم هفته پیش ، گفتم خوشش اومده برم براش بگیرم الان که فکر ...

میتونی باز ی لنگه جوراب بهش بدی🤣🤣🤣 اینجوری مساوی میشین

ماه پیشونی