2777
2789

سلام خانم ها،من تابستون بچه م سقط شد،بعد از اون توی اقدامم ولی باردار نمیشم،تحت نظر دکتر هستم،ولی خیلیییی به دعای نی نی سایتی ها معتقدم،اگه میشه نفری یه صلوات برای باردار شدنم بفرستید،خدا انشاالله براتون جبران کنه...پیشاپیش از همه ی کسایی که برام صلوات فرستادن ممنونم❤

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاالله جفتمون این ماه خبر بارداریمونو تاپیک بزنیم

انشاالله انشاالله آمین...توکل به خدا

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😊بالاخره در تاریخ ۲۰ شهریور ۴۰۳ بی بی چکم مثبت شد🤩🤩 ۱۹ آبان میرم برای ان تی...بعد اون به امید خدا تیکر بارداریم رو میذارم،واسم دعا کنید بچه م سالم باشه 😘❤

الهی همه تون طعم شیرین مادر شدن بچشین لطفا برای نی نی دار شدن سحر دعا کنین 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

برای مامان شدن من ‌هم خیلی دعاکن

انشاالله انشاالله این ماه باردار میشی عزیزم،خدا دامن همه ی چشم انتظارها رو سبز کنه

منم خرداد سقط داشتم ۶ ماه جلوگیری کردم دو ماه اقدام کردم بدون جواب🥲

سقط خیلی سخت تر از باردار نشدنه...من اونقدر گریه کردم برای بچه م،همش حسرتش رو میخورم،انشاالله این ماه خدا جاشون رو برامون سبز کنه عزیزم،من حتی واسش لباس هم خریده بودم😢

انشالله به خواستت برسی من ۳تاصلوات فرستادم

فدات بشم الهی.....خیلی خیلی ازت ممنونم،انشاالله به هر چی میخواهی برسی ❤

سقط خیلی سخت تر از باردار نشدنه...من اونقدر گریه کردم برای بچه م،همش حسرتش رو میخورم،انشاالله این ما ...

واقعااا وابسته اش شده بودم 

الان تاپیک هاتون رو خوندم خداروشکر شما یه بچه دارین ولی من تجربه اولم بود برای مادرشدم خیلی سخت بود برام 

چشم حتما😍🥰

😘😘😘❤❤❤

واقعااا وابسته اش شده بودم  الان تاپیک هاتون رو خوندم خداروشکر شما یه بچه دارین ولی من تجربه ا ...

وااای خیلی سخته عزیزم،انشاالله هر چی زودتر صاحب یه نی نی تپل و سالم میشی.....منم همش ناراحت دخترمم،میگم بعدا تنها نمونه....خودم تنبلی تخمدان دارم،از بس دارو میخورم،کل سیستم بدنم بهم ریخته