2777
2789
عنوان

حالم بده

77 بازدید | 5 پست

يكساله كه عقدم همسرم كارش با خونوادش و داداشش شراكتيه حالا داداشش رفته سربازي و يكي از كارگرا ديگه نمياد و همسرم بجاي اون كارگر كار ميكنه و جوري سرش شلوغه كه نميتونه پول مشتريارو حساب كنه حالا مادرشوهرم ميره ميشينه مغازه و كارتارو ميكشه يعني از صب باهم درميان شبم با هم ميرن خونه 

اوايل عقد هرروز باهمسرم بيرون بوديم ولي الان يروز درميون شده و من الان واقن ناراحتم ك همسرم بجاي اين ك هرروز با من باشع من تو ماشين كنارش باشم با مادرشه كل روزو باهم ميرن و ميان حالا بنظرتون حق دارم ناراحت باشم؟پدرشوهرمم ازون دست مرداس كه اهل كار نيست و فقط ميخوابع خونه و كلا ازون دست پدرمادرايين كه دوس دارن رو بچه هاشون تسلط داشته باشن و از وابستگيه بچه هاشون لذت ميبرن

عزیزم همسر شما تا این سن پیش مادرش بوده قبل اینکه شما باشی با ایشون بوده اگه همسرت رو دوست داری نتیجه تربیت اون مادره چرا الان سر این موضوع حساس شدی؟

بعدم زندگی که همش تفریح نیست بلاخره کار کردن و کسب درامد اونم تو این دوره زمونه باید باشه تا بتونید خوش باشید و زندگی بسازید.

تاره یک روز درمیونم میرید بیرون خیلیه واقعا اکثرا زوجا تعطیلات میرن تفریح.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

عزیزم همسر شما تا این سن پیش مادرش بوده قبل اینکه شما باشی با ایشون بوده اگه همسرت رو دوست داری نتیج ...

عزيزم بحثم اينه ك حداقل بعد كار بياد منم ببينه ولي جديدا شده يروز درميون نميدونم ميتونين درك كنيد يا ن ولي دوس ندارم وقتايي ك من تنها تو خونم همسرمو مادرش با هم تو ي ماشين باشن و برن خونه و درحالي ك من يروزه كامل نديدمش كل روزشو با مادرش باشه حتي تايم كاريش رو 

ي سري يك هفته متوالي بيرون رفتيم باهم تا ذيروقت مامانش هرزگاهي بهم تيكه مينداخت كه اره ديگ پسرمو نميبينم صب ميره شب مياد يعني طاقت اينو نداش ك پسرش هرروز منو ببينه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم بحثم اينه ك حداقل بعد كار بياد منم ببينه ولي جديدا شده يروز درميون نميدونم ميتونين درك كنيد يا ...

خب عزیزم اخر شب خستست و قطعا به اسخراحت نیاز داره

شما الان دوران نامزدی هستید کسی تو نامزدی هر روز پیش پارتنرش نیست

حقیقتش نه نمیتونم درک کنم مگه با مادرش باشه چی میشه؟

خب مادرش تازه داره از پسرش دور میشه و این حرفش از بدجنسی نیست هنوز عادت نداره نباید میگفت ولی منظوریم نداشته شما خودتو بذار جاش بچه ای که یک عمر کنارت بوده یکدفعه از تو جدا میشه و تو حتی یک هفته نمیبینیش

بنظرم از این چیزا برای خودتون دلخوری درست نکنید

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

خب عزیزم اخر شب خستست و قطعا به اسخراحت نیاز داره شما الان دوران نامزدی هستید کسی تو نامزدی هر روز ...

شايد حق باشماست من زيادي حساس شدم ولي خب مادرشوهرمم پيش من همش شوهرمو بوس ميكنه صداشو مث بچه ها ميكنه قربون صدقه همسرم ميره لپشو ميكشه ميگه پسر خوشگله خودمه😐خب من دوس ندارم اينچيزارو از طرفي جوونم هس ٤٥سالشه 

شايد حق باشماست من زيادي حساس شدم ولي خب مادرشوهرمم پيش من همش شوهرمو بوس ميكنه صداشو مث بچه ها ميكن ...

عزیزم من درکت میکنم حسادت زنونه بخاطر دوست داشتن هست این حسایی که داری

ولی من میگم بیا پیش خودت فکر کن تو پسر دار شدی بعد از بچگی با عشق بزرگش کردی حالا بزرگ شده بهش محبت نمیکنی؟ 

شاید یسری از رفتارای مادرش برای شما قابل درک نباشه بلاخره ادما متفاوتن امامطمعن باش این حس مادرونست و چه جوون باشه چه پیر این خانم مادرشه و هیچ چیز دیگه ای نیست عزیزم

یکم فکرکن به حرفم و قشنگ تصور کن خودت بچه دار شدی و...

امیدوارم خوشبخت باشی❤