2777
2789

با اجازه اسی

میخام انتخاب رشته کنم ولی نمیدونم چه شغلی رو انتخاب کنم....راستش دنبال یه شغلی میگردم که توش مشهور شدن هم داشته باشه یعنی مشهور بشم...مثلا به فوتبالیست شدن و بازیگر شدن هم علاقه دارم ولی تو ایران متاسفانه بازیگری که درموردش چیزای خوبی نمیگن و فوتبالیست شدن هم که نه توی ایران نشون میدن تو تلویزیون نه .... یه شغل میشه بهم بگید و راهنمایی کنید که هم مشهورات داشته باشه هم پول و ... مناسب؟🥲🥹

چیزی که خیلی باورش دارم اینه که:                              هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جمع کن بساطو

از بیکاری تاپیک میزنن😒

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

با اجازه اسی میخام انتخاب رشته کنم ولی نمیدونم چه شغلی رو انتخاب کنم....راستش دنبال یه شغلی میگردم ...

سلام عزیزم فکر میکنم دختر تینیجر باشی 

منم دقیقا مثل تو از شهرت خوشم میاد 

یه مدت دنبال شغلی بودم که من رو به این هدف برسونه

سایت های کمی در این رابطه مقاله نوشتن

یه جا خونده بودم که چه مشاغلی ما رو به شهرت میرسونه 

البته بگم من اصلا هدفم ایران نبود

دوست داشتم به آمریکا مهاجرت کنم

اونجا سرزمین فرصت هاست و شهرت در اونجا یه چیز دیگه ست

در هر صورت اگه دوست داشتی درخواست بده شاید بتونم راهنمایی کنم 

♡ Face Myself ♡