2777
2789
عنوان

بچه ها به عنوان یه خواهر به سوالم جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم‌ والا

حالا مگه این چه مسئله مهمی بوده که اون دختره گذاشته کف دست دوستت

ولی کلا دیگه تو این دوره زمونه نمیشه به آدما محبت کرد 

منم مثل تو بودم خیلی همیشه چه تو حرفام چه تو رفتارام به همه محبت می‌کردم همیشه م تنها موندم واسه همین به عنوان کسی که خیلی خیلی زیاد تو این مسائل ضربه خورده میگم سعی کن آدما رو تو قلبت دوس داشته باشی و تا جایی که میشه حستو بروز ندی چون وقتی می‌بینن انقدر بهشون توجه می‌کنی فراری میشن بزرگ و کوچیک و زن و مردم نداره

اره به اون دوستش هم پیام دادم خیلیم معذرت خواهی کردم گفتم اگه ناراحت شدی حلالم کن سو تفاهم شد ولی جو ...

پس دنبال بهونه بودن بیخیال انقدر از اینا میانو میرن که دوست واقعی یعنی تا ته کنارت باشه

اره دقیقا منم همینکار و کردم چون واقعا غرورم دیگه اجازه نداد بهش پیام بدم

نه پیام نده تا بفهمه که توام برای غرورت ارزش قائل هستی

اگه بری. سمتش شاید دوباره باهات مچ بشه اما اگه بگی آره یا نه دوباره قهر و ناز خرکی می‌کنه 

میگم شما بختیاری هستی؟؟؟

بنظرم کار شما اشتباه بوده از روی ناآگاهی یه رفتاری کردین که رنجیده دوستت. واقعا با کسی صمیمی نیستید ...

ولی اگه دوستش منو نشناسه خود مریم میدونه که من اینطور  دختری نیستم باور کن هیچ حرفیو به کسی به منظور نمیزنم فقط صمیمی برخورد کردم که خودمم بعدش سریع گفتم ببخشید اما هرچی گفتم مثل اینکه فایده نداشت رفت به مریم گفت

اره بعد دراومد به مریم گفت واقعا چرا باید همچین حرفیو به من بزنه منم گفتم چون دیدم اون کنارت گفتم

ب نظرم هر دوشون خیلی بچگانه رفتار کردن.

اولا ک حرف بدی نزدی

بعدشم کسی ک حرفای قشنگتو نمیبینه و چیزی ک باب میلش نیست رو میبینه اسمش دوست نیست.

تازه عذرخواهی کردی و بازم خودشو ماست کرده‌. 

انقد خودتو آزار ند ب خاطر کار بدی ک نکردی 

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...