2777
2789
عنوان

قهر کردم اومدم خونه مامانم

541 بازدید | 17 پست

سلام خانوما من و شوهرم هشت ماهه عروسی کردیم شوهرم نظامیه هر کدوم از ی روستا تو شهر نزدیک زندگی میکنیم منم کارمندم شوهرم تا ی پنج شنبه جمعه میشه یا تعطیلی زرتی می‌ره خونه مادرش منم می‌ذاره خونه مادرم بماند من دوست ندارم زیاد برم خونه مادرشوهرم اون روز یه هفته رفته ماموریت بعد ی هفته برگشته نصف شب دوباره صبح منو گذاشته سرکار خودش رفته خونه مادرش و دوباره این منم برگشتم خونه مامانم خونه مامانم خیلی نزدیک ب خونه خودمونه خلاصه بگم فقط روزایی ک سرکاره میاد خونه ادعاشم میشه من خیلی ب زندگیم علاقه دارم ولی روز تعطیل حوصله ام سر میره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا من کلی خود زنی کردم احساس میکنم حاشیه زندگیشم وقتایی که سرکاره یا ببخشید نیاز داره پی منو م ...

ای خداااا،والا بقرآن زندگیا خیلی مسخره وچرت شده منم دیشب دعوایه شدید شد زنگ زدم مامانم اینا بیان ببرنم پدرشوهرم اینا نزاشتن 😐حالا من یه بچه هم دارم ،خاک توسر این مردا

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
ای خداااا،والا بقرآن زندگیا خیلی مسخره وچرت شده منم دیشب دعوایه شدید شد زنگ زدم مامانم اینا بیان ببر ...

من آخه پدرشوهرمم آدم متشخصی نیس اونا از خداشونه شوهرم همش اونجا باشه پس ک تیغش میزنن

همشون همینن. شوهرم هشت سال اینجوری بود تا من افسردگی حاد گرفتم و یه هفته بستری شدم خیلی ترسیده بود ک ...

منم تازه سقط کردم بعد اونم کلی مریض شدم العان کلی دارو دارم مصرف میکنم