2777
2789
عنوان

بدون سرمایه پول دربیار

87 بازدید | 8 پست

سلام 

من راستش چند وقت پیش پولامو دادم وسایل ارایشی عمده خریدم ولی خب فروش نمیرع تصمیم گرفتم شرایط همکاری بزنم یعنی عکس محصول و ارسال محصول بامنه شما فقط با به قیمت بالاتر میفروشید و هزینه اصلی رو برای من واریز میکنید اگر شرایطتو دارید یا دوس داشتید انلاین شاپمو داشته باشید خصوصی پیام بدید سوالی بود بپرسید اگر تلگرا..م دارید چون شاپ و ارتباط با من از طریق تلگرامه

خودت داری میگی فروش نداره

فروش دارع ولی چون کانال من افرادش کمه کمترع فروشش 

بعدم سرمایه ای قرار نیست گذاشته شه محصولای خوبیم هست فقط بازار یابی به عهده شماست حتی ارسال و بسته بندی بامنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب باشه منم میخام فقط کجا و چطوری بفروشم

میتونید پیج بزنید میتونید گروه بزنید 

به دوستا و اشناهاتون بفروشید از قیمت تک هم من براتون کمتر حساب میکنم 

اگر تلگرام دارید ایدی بهم بدید محصولاتو براتون بفرستم 

میشه خودتون بدین 

من توی شرکت عضو شدم بصورت انلاین و حضوری هم کار میکنم  قشنگ‌ محصولات. سفارش بده بیار بفروش اگ دوسداری تو خونه کار کنی بیا روبیکا البته اگ مایلی

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤