2777
2789
عنوان

فرشته کوچولوی مهربونم

| مشاهده متن کامل بحث + 71 بازدید | 30 پست
آدم دلش میگیره.این بچه ها حیفن بخدا.دنیا پرگرگی.انقدر براش کافی باش که کسی نتونه بیاد تو زندگیش و خدای نکرده اذیتش کنه.حواست بهش باشه.اسپندم دود کن.پیش دوست و آشناهم اینجور تعریفشو نکن.چش میخوره

خدایا تورو بحق عزیزان درگاهت،کمک کن همه ی نی نی ها به موقع و صالح و سالم بیان بغل ماماناشون.آمین🙏

وای عزیزم چه روحیه لطیفی داره
مادرها.... شبیه نخ تسبیح میمانند به نسبت دانه ها کمتر خودنمایی میکنند اما اگر نباشند هیچ دانه ایی کنار دیگری نمیماند خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود...💜💜💜 آمــین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشم حلما جون. من خیلی مواظب بودم بچه دار نشم چون حجم این عشق خیلی سنگینه و قوی.مسئولیتش هم سنگینه .اما باردار شدم و حتی سر سوزن هم اذیت نشدم دخترم هرگز منو تا حالا اذیت نکرده
*چه اسارت بی افتخاری است ، در بند حرف این و آن بودن* ژان پل سارتر
منم پسرم همین جورهههه اینم ماهی های پشت ویترین اکواریوم بوس میکنه تو جواب همه کارام میگه مرسی و بوسم میکنه من خودم دوست ندارم این همه احساسی اونم پسر
💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬
عزززیزززم.امیدوارم خداپشت و پناهش باشه.و عاقبت بخیر بشه.اسپند یادت نره گلم😊🌹🙋

خدایا تورو بحق عزیزان درگاهت،کمک کن همه ی نی نی ها به موقع و صالح و سالم بیان بغل ماماناشون.آمین🙏

درسته همسر مهدی .ادم اینجوری بیشتر نگرانش میشه. مه در محاق جان من تو دوران بارداری خیلی ارامش داشتم ورزش می کردم و موسیقی ملایم همیشه پخش میشد و ورزش می کردم
*چه اسارت بی افتخاری است ، در بند حرف این و آن بودن* ژان پل سارتر