2777
2789
عنوان

کسی استرالیا مهاجرت کرده؟

7088 بازدید | 76 پست

دوستان اگه کسی رفته میتونه بمن در مورد شرایط زندگی توی استرالیا اطلاعات بده؟ما میخوایم بریم و من نمیدونم شرایط زندگی چطوره برامون اونحا

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت که گناه دگران برتو نخواهند نوشت😊

دایی م رفت 6ماه برا درس و دانشگاه .می‌گفت هزینه ها بالاست و ی سری شغلا هست ک خوبه وگرنه مابقی فقط باید شب و روز کارشکنی تا بتونی هزینه ها رو بدی.و می‌گفت هیجا وطن خودت نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صددرصد از ایران بهتره و فقط بریددددد به هیچی فکر نکنین وبریدددد 

بله عزیزم وکیل گرفتیم و در حال اقدامیم ویزامون هم تلنت هست و از ایتدا پاسپورت داریم یعنی شرایط یک شهروند رو داریم کاملا ولی خیلی خیلی دوره و همش استرس دارم که میخوام انقد از خانوادم دور شم حداقل بدونم ارزششو داره کمی اروم میشم🥺

دایی م رفت 6ماه برا درس و دانشگاه .می‌گفت هزینه ها بالاست و ی سری شغلا هست ک خوبه وگرنه مابقی فقط با ...

درامدمون اونجا خوبه بخاطر شغل همسرم ولی استرس دارم میترسم 

بله عزیزم وکیل گرفتیم و در حال اقدامیم ویزامون هم تلنت هست و از ایتدا پاسپورت داریم یعنی شرایط یک شه ...

ارزششو صددرصد داره نگران نباش عزیزم دور بودنم عادت میکنی اینقدر مردمش مهربونن که اصلا احساس غریبی نمیکنی حتما برو اگه بچه داری که ایندشم روشنه از الان برید زبانم سریع فول میشه

ارزششو صددرصد داره نگران نباش عزیزم دور بودنم عادت میکنی اینقدر مردمش مهربونن که اصلا احساس غریبی نم ...

یه دختر چهارده ساله دارم عزیزم بیشتر بخاطر اینده اون دارم میرم امیدوارم بعدا بمن نگه چرا منو دور کردی از کشورم😢نژاد پرست نیستن ینی؟

اونجا این شغلو میخوان؟ 

بله عزیزم اینجا هم استاد دانشگاه و محقق هستن اونجا هم همینطور.توی ایران هیات علمیه ولی درامدمون خیلی کمه به نسبت درسی که خونده واقعا بسختی میرسونیم

یه دختر چهارده ساله دارم عزیزم بیشتر بخاطر اینده اون دارم میرم امیدوارم بعدا بمن نگه چرا منو دور کرد ...

من هیفده سالمه شونزده سالگی تنها رفتم ترکیه و دوماه موندم و الانم تا خرداد میرم کانادا 

و تنها چیزی که میتونم بگم اینه که هرجایی بجز ایران بهشته 

هم برای شما هم دخترتون

بله عزیزم وکیل گرفتیم و در حال اقدامیم ویزامون هم تلنت هست و از ایتدا پاسپورت داریم یعنی شرایط یک شه ...

یه کاربری اینجاست که مقیم استرالیا هست

@zaripa  

تگشون میکنم شاید باشن بیان کمک

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت