2777
2789
عنوان

به شوهرم چی بگم قبول کنم یا نه

367 بازدید | 15 پست

تازه عروسی کردیم 

همسرم مغازه دار و پخش کننده اس

خودم دیدم چقدر درگیری داره و سرش شلوغه شبا تا دیر وقت حساب کتاب میکنه 

حالا تصمیم گرفته حسابدار بگیره ک همه چی رو روبه راه کنه منم بلد نیستم ک منو ببره

بعدش هم میگه مغازه کوچیکه مرد رفت و آمد داره تو رو نمیشه ببرم 

میگه تا عید بیاد کار ها رو روی روال بندازه بعدش دیگه خودم یاد گرفتم نمیگم بیاد 

نمیدونم چیکار کنم به شوهرم اعتماد دارما ولی از این زمونه و آدم هاش میترسم 

به خواهرم گفتم جریان رو میگف نزار بگیره نظر شما چیه لطفا راهنماییم

خدایا منو به ارزوم برسون فقط خودت از دل من خبرداری ممنون خداجونمممممممممنم .خدایا کمکم کن و بهم صبر وحوصله بده 

خب حسابدار مرد بگیره 

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسابدار مرد ک هست الان دیدم بعضیا منشی مرد میگیرن

میه زیاد می گیره

خدایا منو به ارزوم برسون فقط خودت از دل من خبرداری ممنون خداجونمممممممممنم .خدایا کمکم کن و بهم صبر وحوصله بده 
چه ربطی داره اخه دختر خوب این همه مرد تو محیط کار با خانما کار میکنن. و برعکس بعدم تصمیمات حرفه ای ...

عزیزم من بهش اعتماد دارم ولی خب میترسم اینهمه توی همیم سایت از خیانت و این چیزا میگن خب آدم می ترسم 

انقدر حساس نباش حداقل پیگیر باش بیین کی میگیره آدم قائل اعتمادی باشه

میخ‌وام فردا برم 

امروز روز اول کاریش بوده زنه اومده 

اره برو بیین ولی بد برخورد نکن ک حساس بشه خیلی عادی

چجور رفتار کنم اگه دیدم زن خوبیه یا برعکس