2777
2789
عنوان

یارانه های شما رو ریختن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی کالا برگ رو دریافت کرده

من دیشب گرفتم ۱۱۰۰ مغازه دار گفت رایگانه کالا برگ فجرانه 

ولی بچهای سایت میگن دروغه و از یارانتون کم میکنن دیگه نمیدونم   ۵ نفریم نفری ۲۲۰ خرید کردیم 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
بابا میریزن شما همونایی بودید گفتید نود تومنیو نمیکنن سیصد تومن

آخه داری اشتباه میگی

رفتم فروشگاه پرسیدم من

این کالابرگِ که نفری ۲۲۰ ریختن ولی خب واقعا بیخوده

چون از ۲۲۰ که بری خرید کنی ۲۰ تومنشو از کالابرگ میکشن باقیشو باید از جیب بدی

اخه کسی که محتاجِ کالابرگه از کجا بیاره اینهمه پول بده

خب لعنتیا همون نفری ۲۲۰ رو قابل برداشت کنید😬

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من دیشب گرفتم ۱۱۰۰ مغازه دار گفت رایگانه کالا برگ فجرانه   ولی بچهای سایت میگن دروغه و از ...

ینی هیچی پول ندادی؟

گیج شدم والا ما رفتیم فروشگاه گفت بیشترشو باید نقد بدید

هرکی یه چیز میگه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اونم سی ام قابله برداشت میشه نگیرید کالا برگو اون دروغه 

ینی این ۲۲۰ رو سی ام میدن؟

گیج شدیم والا

چه خبره اصن🤣

آخه داری اشتباه میگی رفتم فروشگاه پرسیدم من این کالابرگِ که نفری ۲۲۰ ریختن ولی خب واقعا بیخوده چو ...

از ما ۶۷ و۷۰۰ کم کرد از کارت آقام   وقتی کارت وزد دستگاه 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
من دیشب گرفتم ۱۱۰۰ مغازه دار گفت رایگانه کالا برگ فجرانه   ولی بچهای سایت میگن دروغه و از ...

از یارانتون کم نمیشه یعنی؟ 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

ینی هیچی پول ندادی؟ گیج شدم والا ما رفتیم فروشگاه گفت بیشترشو باید نقد بدید هرکی یه چیز میگه

عزیز اون کالابرگ قبلی فرق داره با اینی جدید گفتن   چرا وقتی کارتو زد ۶۷ از کارتمون کم شد وگفت ۱۱۰۰ خرید کنید    به مادرشوهرم تعلق نگرفت اما به ما گرفت