2777
2789
دهک یک تا سه رو۲۵ ام میریزن دهک های بعدیو سی ام میریزن البته زیادش کردن از این به بعد همین تاریخا می ...

مطمئنی زیاد کردن؟! فک نکنم بابا

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

آره دیگه مگه اخبارنمیبینی از این به بعد سه دهکو ۲۵ ام میریرن بقبه ارو سی ام نفری دویست هزارتومنم زیا ...

نه بابا خبر تو تلویزیون خودمونو گوش نمیدم

فقط ماهواره

💚🕊🦋🌹🌻☘🍀🌿🌱🐠🐝💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنی زیاد کردن؟! فک نکنم بابا

آره بزن گوگلم میاد مادونفریم یک ونود میریزن نوشته بودن مستری بگیران کمیته امداد وبهزیستیو هم بیستم میریزن خواهرشوهرم معلوله امروز براش ریختن

شماعصبانی نشین من با اسی صحبت میکنم خودتوکنترل کن

😂😂😂ظهر دخترم نزاشت بخابم

الان چشمام سرم درد میکنه الانم بخابم بدتر میشم

دست خودم نبود شرمنده😂😂

💚🕊🦋🌹🌻☘🍀🌿🌱🐠🐝💚
آره بزن گوگلم میاد مادونفریم یک ونود میریزن نوشته بودن مستری بگیران کمیته امداد وبهزیستیو هم بیستم م ...

پس اگه مبلغ یارانه خواهرشوهرتون اضاق شده براش ،پس برای ما هم زیاد میریزن

💚🕊🦋🌹🌻☘🍀🌿🌱🐠🐝💚
پس اگه مبلغ یارانه خواهرشوهرتون اضاق شده براش ،پس برای ما هم زیاد میریزن

مستمریشو هرماه سی ام برج یا یکم برج بعد میریختن همون طبق گفته ی تلویزیون امروز ریختن کم وزیادشو والله نپرسیدم

چرا قبل اینکه اینحا بپرسید یه سرچ تو گوگل نمیزنی دیگ عالم ادم میدونن ک ۲۵یا ۳۰ام میریزن وای  ...

گوگل حرف مفت میزنه 

اینجا حداقل کاربرا درست میگن یه چیو

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
آره دیگه مگه اخبارنمیبینی از این به بعد سه دهکو ۲۵ ام میریرن بقبه ارو سی ام نفری دویست هزارتومنم زیا ...

چه دل ِخوشی داری🤣

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری