2777
2789

فک کنم 7 ، 8 سالم بود. از بچگی به خاطر سینوزیتی که داشتم همیشه سردرد میگرفتم. یادمه با بابام رفتیم دکتر و منو نوشت برای ام آر آی سر.

وقتی رفتیم برای ام ار ای توی این دستگاهه دراز کشیدم و هی با چشم ابرو به بابام اشاره میکردم بیرون نره چون میترسیدم  

مسئول اونجا یه خانم مسنی بود با یه عینک نوک دماغش... خیلی چهره مهربونی داشت قیافشو هنوز یادمه... 

وقتی بابام از اتاق بیرون رفت خیلی بغض کردم دروغ چرا از دستگاهه میترسیدم نمیدونستم میخوان چیکار کنن باهام

اون خانومه وقتی دید نزدیکه گریم بگیره اومد کنارم گفت : اون بالا رو نگاه کن. اونجا دوربین میبینی؟؟

سرمو که یکم بالاتر گرفتم دیدم دوتا لنز دوربین کوچیک بالای سرم بود

گفتم: آرهه دوتاس

بعد اون گفت: یکی از این دوربینا واسه برنامه خاله شادونه اس یکیش هم برای فیتیله. عکستو میگیریم میفرستیم برنامه اونا...

منم چون زندگیم با برنامه های خاله شادونه میگذشت انقدددد ذوق مرگ شدم پایین دستگاه هی ژستای مختلف میگیرفتم هی لبخند میزدم مثلا خوشگل بیوفتمم   

گذشت و حالا بعد اینکه از دکتر اومدیم خونه

وقتی به یکی میگم موفق باشی یعنی دیگه حوصله بحث باهاتو ندارم!!!!!!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه دکتر باهوشی 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

خب

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

هررر روز بدون استثنا مینشستم پای برنامه های خاله شادونه و فیتیله شاید که عکس منو نشون بدن😂

توی مدرسه به دوستام گفته بودم حتماا فیتیله این جمعه رو نگاه کنیناا قراره عکس منو نشون بدنن

خلاصه آقا فک کنم سه یا چهار ماه گذشت من هنوزم منتظر عکسم بودم😂

آخر سر دیگه انقد کلافه شدم رفتم به بابام گفتم پس کی قراره عکس منو نشون بدن

بعد بابام اینجوری بود که چه عکسی؟؟😐

من: همون که دکتره ازم گرفت گفته بود تلوزیون نشون میده

بعد بابام یه ذره نگاه کرد نگاه کرد گفت آرهه عکستو اتفاقا دیروز نشون داد  من دیدم تو خواب بودی بیدارت نکردم

بعد دوباره خوشحال و خندان رفتم مدرسه به دوستامم گفتم هه عکس دیروز منو دیدین نشون دادن؟؟؟😎😎

بعد رفیق های اسکل تر از خودم تایید میکردن که آرههه دیدیم یه چیز قرمز پوشیده بودی

یادش بخیر از اون روز بچه خفن کلاسمون بودم😂😂😂

وقتی به یکی میگم موفق باشی یعنی دیگه حوصله بحث باهاتو ندارم!!!!!!  
هررر روز بدون استثنا مینشستم پای برنامه های خاله شادونه و فیتیله شاید که عکس منو نشون بدن😂 توی مدر ...

واای😂😂😂😂

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

منم هرجا دوربین مداربسته میدیدم جلوش میرقصیدم😂😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626