2777
2789
عنوان

رفتم مغازه کراشم خودمو سنگ رو یخ کردمو اومدم میخوام جیغ بکشمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 35 پست
بیخیال بابا هیچی بهش نگو خودتو سنگ رو یخ نکن آدم هزار بار نظرش عوض میشه همون‌طور که تو نظرت عوض شدت ...

میفهمم چی‌میگی‌من فقط و فقط بخاطر دلم این کارو کردم ک هی ب ذهنم نیاد ک اگ رفته بودی بر میگشت و این حرفا گاهی تا تجربه نکنی باور نمیکنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم چی‌میگی‌من فقط و فقط بخاطر دلم این کارو کردم ک هی ب ذهنم نیاد ک اگ رفته بودی بر میگشت و این ح ...

اتفاقا کار خوبی کردی که بخاطر دلت هم شده رفتی که بعدها شرمنده دلت نشی الآنم تا اونجا که باید چراغ سبز نشون دادی دیگه بیشتر ازین زیادیع 

من بخاطر دلم همچین کاری کردم ولی من مستقیما گفتم کاش مستقیم نمیگفتم همون چراغ سبز کافی بود 

گفت نه ؟ من اگ مستقیم میگفتم علنی میگفت نه مطمئنم

نه نگفت نه ازدواج کردیم 😂😂😂 

ولی میگم کاااش میزاشتم خودش دوباره پیشنهاد بده چون وقتی اون گفت و من گفتم نه یکی دوبار دیگه اصرار کرد باز من ناز کردم بعدش که رفت پشیمون شدم یه بار بهش پیام دادم و گفتم نمیتونم از فکرت در بیام اونم از خدا خواسته اومد ولی بعدها همیشه میگم چرا غرورمو شکستم اگه صبر میکردم خودش می‌آمد یا الان بعضی موقع ها به شوخی بهم میگه تو ازم خواستگاری کردی می‌دونم شوخیه ولی من ناراحت میشم