2777
2789

سلام بچه‌ها خوبین

من پوستم چربه ولی دهیدراته‌اس و جوش و جای جوش هم دارم

یعنی هر محصولی به پوستم بزنم بلافاصله جوش میزنم

بخاطر همین چندساله دیگه چیزی نمیزنم به پوستم ولی جوش فعال و جای جوش دارمممممم  

نمیدونم چیکار کنم؟ 

کسی بوده اینجوری باشه؟ محصولات روتین‌تون چه مارکیه؟ 

که ضدجوش و ضد حساسیت باشه 

حرفات اعتبارشو از دست میده وقتی با رفتارات هماهنگی نداره، حالا هی بشین قصه بگو! 

یه چیزی میگم نخند خب

من خیلی جوش میزدم. به خصوص نزدیک پریود. عادت به استفاده از کرم یا صابون برا صورتم ندارم اصلا. 

حالا چند روزی هست برا لاغری از قهوه سبز استفاده میکنم. چنان پوستم بدون جوش شده که نگو😅میگن قهوه سبز خیلی طبع سردی داره. شاید علتش همونه. چون من گرمی زیاد میخورم. 

وای چرب دهیدراته خیلی روی مخه 

آبرسان الویکس من دارم خوبه نمیدونم ب توام بسازه یا ن

برای جوش هم محلول کلیندامایسین میزنم خوبه

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چرب دهیدراته خیلی روی مخه  آبرسان الویکس من دارم خوبه نمیدونم ب توام بسازه یا ن برای جوش ...

وای واقعا رو مخمه

به شدت پوستم داغون شدهههه

حرفات اعتبارشو از دست میده وقتی با رفتارات هماهنگی نداره، حالا هی بشین قصه بگو!