2777
2789
عنوان

خانما

51 بازدید | 7 پست

حالم خیلی بده استرس دارم همش 

شوعرم ازو اسپرم ه امروز میخاییم  بریم پیش دکتر قلبم تو دهمنمه دلم مامانمو میخاد یخ دل سیر گریه کنم خدایا این چه شانسی بود من داشتم 

💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم طب سنتی برای این مشکل خوب نیس

رفتید، یه خانمی میگفت حتی احتمال بارداری با آی وی اف هم نداشته تو طب سنتی 2ماهه باردار شده، این شماره پشتیبان دکتر هست تو ایتا یا واتساپ پیام بدید سوال کنید راهنمایی می‌کنند 09331878762 دکتر حسن اکبری طب سنتی سمت کرجه عالیه ویزیت اینترنتی هم داره دارو هم ارسال میکنه عالیه، تو شهرهای دیگه هم میشناسم کجا هستید 

آیه 59تا64سوره نمل را بخونید به این صورت که روز اول 1بار روز دوم 2بار تا روز چهلم 40 بار بعد از 40 روز 2000صلوات هدیه به شهید سامانلو و شهید ابراهیم هادی کنید و نذر کنید شب علی اضغر تعدادی شیر پخش کنید بین بچه ها انشالله حاجت بگیرید و چله سوره تکویر هم انجام بده اگه طلسم یا سنگینی یا چشم باشه برطرف میشه