2777
2789

شوهرم حدودا دو ماهه بیمه بیکاریش شروع شده بعد معرفی به کار زدن که راهش خیلی دوره به ما. میگن اگه نری بیمه رو قطع می‌کنیم کسی تجربه مشابه داشته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی شهر ما که اینجور نبود

ما تااخر بیمه بیکاری رو گرفتیم

البته واسه چند سال پیش بود

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

اگه کارفرما قبول نکنه احتمالا دوباره برمی گرده بیمه پرونده. در کل هرماه باید برید حاضری بزنید و اون ...

ممنون عزیزم.این همه دورمون بیمه بیکاری گرفتن هیچکدوم معرفی به کار نشدن شانس ماست دیگه

نمیدونم‌ شاید جدیدا اینطور شده

منم بیمه بیکاری گرفتم و هر ماه حاضری می زدم. ولی کارم یه جوری بود که به راحتی پیدا نمیشد. البته فقط 9 ماه گرفتم. بعدش کار پیدا کردم و رفتم خودم قطعش کردم.

انشاالله برای همسرتون خوب پیش بره.

منم بیمه بیکاری گرفتم و هر ماه حاضری می زدم. ولی کارم یه جوری بود که به راحتی پیدا نمیشد. البته فقط ...

اخه شغلی که پیشنهاد دادنم ربطی به شغل قبلیش نداره.ممنون عزیزم ایشالا 

آخه کار قبلی شوهرم پنج دقیقه فاصله داشت😁

آخ آخ منم الان تو بهشتم. فقط 10 دقیقه تا محل کارم فاصله س. 😍

ولی سالهای سال از سی چهل کیلومتر تا 80 کیلومتر هم با محل های کارم فاصله داشتم و خورد و خمیر می شدم.😣